Nyheter

Real Madrid ikke fornøyd med Kubo-situasjonen

Takefusa Kubo regnes som en av Real Madrids største talenter. Forrige sesong tilbrakte han på utlån i nyopprykkede Mallorca. Der gjorde han sine saker bra, og leverte flere imponerende prestasjoner. Den japanske unggutten var et av lagets viktigste brikker, og spilte 2308 minutter i LaLiga i 19/20-sesongen. Det ble totalt ni målpoeng i serien på 19-åringen, i det som var hans første fulle sesong på det høyeste nivået i Spania.

Før inneværende sesong utløp hans låneavtale med Mallorca, og det var mange klubber som var interesserte i å sikre seg hans tjenester. Ifølge troverdige kilder var Kubo den spilleren det var mest interesse rundt av Real Madrid-spillerne i overgangsvinduet. Til slutt falt valget på hardtsatsende Villarreal.

Unai Emery er en trener som først og fremst fokuserer på å ha balanse i laget, og enn så lenge har han prioritert andre spillere over Kubo. 19-åringen har fått fem innhopp på de fem første kampene denne sesongen, og det har enn så lenge resultert i 54 minutter med spilletid.

Rapporter fra Cadena Ser melder at Real Madrid er misfornøyde med Kubos situasjon i Villarreal. Madrid ønsker at han skal være i en klubb der han er en fast inventar i elleveren, og forventer at situasjonen endrer seg. Hvis tingenes tilstand ikke bedrer seg, sier rapportene at Los Blancos vurderer å gripe inn i januar for å løse situasjonen.

Legg inn en kommentar