Nyheter

Carvajal og Ramos tilbake på trening

Både Dani Carvajal og kaptein Sergio Ramos var tilbake på treningsfeltet tirsdag morgen.

Los Blancos var endelig tilbake på treningsfeltet tirsdag morgen, med ett øye på lørdagens formiddags-kamp mot Levante. Spillertroppen er tilbake på feltet etter lagets overbevisende 4-1-seier over Deportivo Alavés. Spillerne skal ha blitt tildelt to fridager etter lørdagens storseier, noe som har gitt Carvajal og Ramos et par ekstra dager på å helbrede skadene sine.

Fridagene har åpenbart gitt ønsket resultat. Carvajal trente sammen med resten av laget og deltok på hele treningsøkta tirsdag morgen. Endelig virker det som spanjolen har parkert sine nyeste skadeproblemer, og Dani Carvajal kan nå rette fokus mot lørdagens kamp. Forhåpentligvis ser vi en etterlengtet og etterspurt Dani Carvajal på banen lørdag ettermiddag.

Sergio Ramos-situasjonen ser derimot litt annerledes ut. Kapteinen er enda ikke klar for å trene med resten av laget, men han var å se alene i hardt arbeid på Valdebebas tirsdag morgen. Klubblegenden har vært ute med skade helt siden semifinalen i supercupen, men kan muligens være tilbake allerede under lørdagens oppgjør mot Levante.

Dagens treningsøkt ble ledet av assistent David Bettoni, med Zidane sittende i isolasjon. Ellers, sliter Federico Valverde og Rodrygo Goes med hver sin skade, og Nacho Fernández har testet positivt for Covid-19 for andre gang.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.