Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Nacho med beskjed til fansen

Mandag formiddag testet Nacho Fernández positivt for Covid-19. Den lojale spanjolen kom i dag med en beskjed til Real Madrid-fansen.

Real Madrid vil ikke kun være foruten trener Zinedine Zidane den kommende tiden, men også sin betrodde høyreback Nacho Fernández. Spanjolen har nå gjennomført to positive Covid-19-tester, som betyr at han fremdeles har viruset i kroppen og er utilgjengelig for spill. Nacho går nå inn i en isolasjons-periode hvor han må nøye seg med sitt eget nærvær hjemme i Madrid. Han velger derimot å ha en positiv innstilling til situasjonen, noe han har uttrykt på sin Instagram-konto.

– Dessverre, har jeg testet positivt for Covid-19, men jeg er hjemme og kriger med alt jeg har.

Selv om Nacho Fernández ikke har badet i spilletid den siste tiden, er han en meget lojal og fleksibel spiller som er elsket av Real Madrid-fansen. Videre benytter derfor Nacho muligheten til å takke supporterne.

– Tusen takk for all støtten og all oppmuntring, ikke bli for engstelige og bekymret.

Som allerede nevnt var dette spanjolens andre positive Covid-19-test. Det hele startet med spanjolens nærkontakt med en venn som hadde testet positivt for viruset, dette førte til at Nacho mistet kampen mot CD Alcoyano i Alcoy. Helt siden fraværet, har ikke Nacho vært i aksjon, og vil heller ikke entre den grønne gressmatta lørdag ettermiddag under Los Blancos’ kamp mot Levante.

Vi ønsker Nacho god bedring!

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.