Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Jorge Valdano: – En Real Madrid-spiller burde ikke gi opp så fort

Etter lite spilletid ønsket Martin Ødegaard seg bort fra klubben. Er nordmannen for utålmodig?

Tidligere Real Madrid-spiller, trener og sportsdirektør Jorge Valdano ser kritisk på Martin Ødegaards ønske om å bli sendt på utlån. Valdano er stor fan av Ødegaard og ser på Martin som en fantastisk fotballspiller, men Valdano stiller spørsmål ved drammenserens mentalitet. Valdano mener at Real Madrid-spillere burde ha litt mer is i magen, og være litt mer tålmodige med tanke på spilletid. Valdano ble nylig intervjuet hos radiostasjonen Onda Cero.

– Real Madrid mister en god spiller, en meget viktig spiller.

– Jeg synes ikke Ødegaard spilte dårlig når han fikk muligheten, men han manglet litt dristighet. Han posisjonerte seg for nære Casemiro på banen, og dermed mistet han muligheten til å slå de avgjørende gjennombruddspasingene fremover i banen, som han er så godt kjent for.

– Men, dette har med selvtillit å gjøre, noe jeg tror han ville skaffet seg med tiden. Dessverre manglet han den tålmodigheten.

– En Real Madrid-spiller bør kunne være mer villig til å kjempe for plassen sin, jeg mener han gir opp altfor fort. I tillegg er han veldig ung og konkurrerer mot to av verdens beste midtbanespillere. Kroos og Modric er ingen hvem som helst, Martin må vise mer tålmodighet.

Jorge Valdanos uttalelser eller ikke, det virker nå som at Martin Ødegaard blir å se i Premier League resten av sesongen. Flere troverdige kilder melder at 22-åringen er veldig nær en overgang til Mikel Arteta og Arsenal.

 

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.