Cadiz 0 -3 Real Madrid: Spillervurderinger

Real Madrid dominerer på bortebane og vinner enkelt 3-0.

Cadiz 0-3 Real Madrid
Estadio Nuevo Mirandilla
La Liga, runde 14
Søndag 26. november, 18:30

Endelig var det klart for ligafotball igjen og Real Madrid åpner mot Cadiz på bortebane. For gjestene har oppkjøringen til denne kampen vært minimal. Tchoumeni, Camavinga og Vinicius Jr ble alle skadet under tjeneste for landslagene sine, men Bellingham var tilbake i startelleveren igjen. Brahim Diaz var egentlig tenkt til startelleveren i dag, men måtte trekke seg i siste liten. Rodrygo, som selv har vært litt skadeplaget i det siste, reddet dagen. Kepa er fortsatt ute, men det betyr bare mer fortjent spilletid for Lunin. Det blir interessant å se hvordan klubben greier seg uten Tchoumeni og Vinicius Jr fremover, men det skulle gå bra denne gang.

Cadiz burde være lett match for Los Blancos. De har 4 tap og 2 uavgjorte på sine siste 6 ligakamper og ligger foreløpig på en 16.plass med 10 poeng.

Lite som skjer de første minuttene. Rodrygo blåser noen fine muligheter med usedvanlige svake skudd. Det er uansett Cadiz som er mest synlig i det første kvarteret, men plutselig snur det. Bellingham slår til Rodrygo, som finter seg igjennom hele Cadiz-forsvaret og skyter ballen i krysset rett utenfor boksen. En av hans peneste scoringer og mål i tredje kamp på rad,for første gang i Madrid-karrieren. Kampen begynner deretter å vaie litt frem og tilbake, men Real Madrid har tilsynelatende grei kontroll. Veldig nære 0-2 mot slutten av omgangen.

2.omgangen starter nesten med 0-2. Bellingham finter seg inn i boks og slipper videre til Joselu, som slår videre til Rodrygo. Rodrygo slår tilbake igjen, men da er Joselu (muligens) i offside. Kampen stagnerer litt etter dette, men Modric er veldig nære med stolpeskudd i det 62.minutt. Men det er Rodrygo som har skuddfoten på i dag. Rodrygo får ballen fra Modric og finter seg enkelt forbi Cadiz-forsvaret. Nytt kryssmål og 0-2. Real Madrid begynner dermed å overta kampen totalt og setter nummer 3 like etter. Rodrygo slipper pent til Bellingham som banker hardt forbi Conan. Bellinghams ellevte scoring for sesongen og fortsetter formen akkurat der den slapp. Bortelaget er nære igjen helt på tampen av kampen, , men Joselu klarer ikke å overliste Gil. Også flott å se at Ancelotti sparer sine beste menn når kampen er avgjort.

Spillervurderinger:

Lunin(6): Virker litt usikker med ballen mellom bena tidlig i kampen, men spiller seg varm. Får seg en skikkelig strekk i det 38.minutt. Gjør enda en god redning helt på tampen av kampen. Sikrer nullen i dag.

Rudiger(6): Som vanlig god defensiv. Meget pen langball mot Joselu i midten av 1.omgang. Rudiger er virkelig priceless.

Nacho(5): Er som vanlig trygg defensivt og god til å spille seg ut. Ikke mye han må foreta seg i dag.

Mendy(5): Pent veggspill med Bellingham tidlig i kampen. Fint å se at Mendy får tillit av Ancelotti.

Carvajal(6): God både offensiv og defensiv i dag. Ut for Fran Garcia etter 87 minutter.

Bellingham(7): Legger opp til Rodrygo i forkant av 0-1 scoringen. Gjør flere gode løp ila omgangen og treffer godt på pasningene sine. Virker ikke rusten etter en liten periode på sidelinjen. Scorer 0-3 målet på vakkert vis. Ut for Lucas etter 77 minutter.

Kroos(6): Mye godt spill fra Kroos i 1.omgang. Like ballsikker i 2.omgang.

Modric(5): Ikke helt på sitt beste i 1.omgang. Misser på en del pasninger og trekker ofte ned tempoet på overgangsmuligheter. Slår til med en kjempepasning mot Rodrygo mot slutten av omgangen som nesten ender med 0-2. Byttes ut for Ceballos etter 68.minutter. Helt ok fra kroaten i dag.

Joselu(4): Litt klumsete tidlig i kampen og lite involvert. Må steppe opp nå som han erstatter Vinicius i en lengre periode. Roter bort noen gode muligheter og fikk en god sjanse til å sette 0-4.

Valverde(6): Mye god defensiv løping i dag. Får tidlig gult som muligens preger han litt. Gjør som vanlig flere gode løp og holder unna. Ut for Paz etter 87 minutter.

Rodrygo(9): Ser litt slapp ut tidlig i kampen, men åpner med en fantastisk scoring etter 14 minutter. Blir skikkelig varm i trøya etter scoringen og gjør livet hardt for Cadiz-forsvaret. Burde skutt selv tidlig i 2.omgang i steden for å slå til Joselu i offside. Scorer nummer 2 på like vakkert vis og finter seg på ny gjennom flere Cadiz-forsvarere. Får også assist på Bellingham-målet. Byttes ut for debutant Gonzalo etter 77 minutter. Banens beste!

Innbyttere:

Ceballos(6): Inn for Modric etter 68 minutter. Sikker på midtbanen og sprer flere gode baller. Ceballos er absolutt en sentral spiller for klubben.

Gonzalo(5): Debuterer for A-laget og inn for Rodrygo etter 77 minutter. Viser mye vilje, men får aldri de store mulighetene.

Lucas V(6): Inn for Bellingham etter 77 minutter. Er som vanlig veldig offensiv og med på å sikre resultatet.

Nico Paz: Inn for Valverde etter 87 minutter.

Garcia: Inn for Carvajal etter 87 minutter.