Intervjuer

Butragueño: – Det blir verdens beste stadion

Det må være lov å si at Real Madrid er inne i en litt kjip periode. Først og fremst har koronaviruset satt en stopper for det viktigste i fotballen: supportere på kamper. I tillegg til dette, spiller Los Blancos sine klubber på B-lagets stadion. Det gjør at det hele føles litt tamt, noe man må regne med i situasjonen verden befinner seg i for øyeblikket. Likevel har klubben mye å glede seg til, da det ikke er lenge igjen til oppgraderingen av Bernabéu er i boks. Nylig har klubbens talsmann Butragueño snakket om dette i et intervju.

– Det vil være en stor del av vår framtid, akkurat som Bernabéu ble i 1947. Det markerer starten på en ny æra for klubben. Stadion er strategisk plassert i byen, og vil bli et ikon for hovedstaden. Målet vårt er å dominere verdensfotballen med det nye stadionet. Den skal bli brukt hele året, ikke bare når det skal spilles kamper. Målet vårt er alltid å være best, og da må vi ha de beste spillerne og det beste stadionet.

Han fikk også spørsmål av MARCA om hvorfor Real Madrid ikke signerte spillere i sommer.

– Klubben trengte å selge spillere og å sende flere på utlån. Klubben har alltid vært aktiv på overgangsvinduet, men denne gangen måtte vi være forsiktig. Det handler om ansvar for klubben. Situasjonen har ikke endret seg. Vi er i november nå, og må se hvordan ting utvikler seg. Jeg håper fotballen returnerer til normalen igjen om ikke lenge.

Legg inn en kommentar