Intervjuer

Ancelotti: – James var desperat etter å spille i Real Madrid

Carlo Ancelotti har atter en gang hentet James Rodriguez til klubben sin og snakker litt om hva som skjedde i Real Madrid.

– Først og fremst ville han finne en klubb der han kunne spille mere enn i Real Madrid.  Det var tider i Madrid han spilte lite og han ville ha en ny utfordring. Han var desperat etter å spille og jeg tror han har funnet riktig sted. Han kjenner meg og jeg kjenner han, denne klubben (Everton) har et stort prosjekt på gang.

James Rodriguez er en saga for seg selv. Etter gjennombruddet i VM 2014 var de fleste klubbene interessert og valget falt på Madrid. James skulle bli en av de store og alt virket å gå veien. Selvom James har hatt sine øyeblikk i Madrid, har han sjeldent fått full tillit. Man kan også argumentere for at James rett og slett ikke har blitt prioritert. En som virkelig har gitt han muligheten, er Carlo Ancelotti.

– Jeg tror han har funnet riktig sted å vise kvalitetene sine og han er selvfølgelig et stort talent. Han bommer ikke på en pasning, han mister ikke kontrollen og han bommer ikke på skudd. Han spiller enkel fotball.

Ancelotti har foreløpig truffet godt. Med 3 mål og 3 målgivende så langt har James vist seg godt frem allerede. Var det muligens en feil av Zidane å ikke satse mere på colombianeren?

Legg inn en kommentar