Nyheter

Benzema og Modrić nominert til Gullballen

France Football har publisert de 30 spillerne nominert til å vinne Gullballen 2021. Blant de nominerte finner vi to spillere fra Real Madrid.

France Football publiserte fredag listen over de nominerte spillerne som kan stikke av med Gullballen 2021. 30 spillere er blitt plukket ut av over 180 journalister fra hele verden, og på listen finner vi blant andre Karim Benzema og Luka Modrić.

Selve utdelingen vil finne sted på Théâtre du Châtelet i Paris den 29. november i år, og selv om spillerne fra Real Madrid ikke er blant de største favorittene til å vinne er det likevel en stor bragd å være blant de nominerte.

Karim Benzema fant veien til målet hele 30 ganger for de hvitkledde i løpet av de 46 kampene han var involvert i forrige sesong. Han ble også toppskårer for Frankrike under årets EM-sluttspill, selv om de leverte et relativt dårlig mesterskap.

Luka Modrić hadde også en god sesong i fjor. Han noterte seg for seks mål og seks målgivende, og selv om han begynner å dra på årene var han fortsatt involvert i hele 48 kamper for Los Merengues. Han viste at han fremdeles er til å stole på på midtbanen hos Real Madrid. Han kan vinne sin andre gullball, etter at han gikk helt til topps i utdelingen i 2018.

De andre spillerne som også er nominert sammen med Benzema og Modrić er:

Mahrez, Kanté, Haaland, Bonucci, Mount, Kane, Donnarumma, Sterling, Barella, Messi, Bruno Fernandes, Pedri, Chiellini, De Bruyne, Neymar, Rubén Dias, Lautaro Martínez, Kjaer, Lewandowski, Jorginho, Salah, Azpilicueta, Lukaku, Cristiano Ronaldo, Gerard Moreno, Foden, Mbappé og Luis Suárez.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.