Intervjuer

Leonardo: – Real Madrid må straffes

Under overgangssagaen mellom Mbappé og Real Madrid var PSG sin sportsdirektør en viktig brikke. Nå hevder han at Real Madrid bør straffes for oppførselen sin.

I sommer var de fleste Real Madrid fans sikre på at klubben skulle få klørne i en av de mest ettertraktede spillerne på planeten. Det var ingen uttalelse fra Mbappé den gang, men sportsdirektøren i PSG, Leonardo de Araújo, bekreftet at franskmannen ville bort. Mbappé har i et intervju denne uken også bekreftet at han ønsket seg til Madrid og at han var skuffet over at overgangen ikke gikk i boks. Leonardo er derimot rasende mot Real Madrid og hever klubben har oppført seg uetisk.

-Jeg vet at Madrid ikke vil innrømme det, men de har forsøkt å sikre en overgang for Mbappé i lang tid. I to år har de snakket offentlig om Mbappé. Dette burde blitt straffet.  Jeg tror ikke Real Madrid har respekt for Mbappé. Han er ikke en normal spiller. Han er en av de beste i verden. Både styret og enkelte spillere har snakket offentlig om Mbappé. Dette er en del av planen deres. Det viser ikke særlig respekt.

Det Leonardo henviser til er både Pérez og Benzema sine offentlige frierier til franskmannen. Benzema har nylig uttalt at Mbappé vil bli Real Madrid spiller uansett, på et eller annet tidspunkt. Pérez var som kjent involvert i en bilulykke for noen uker siden og skal den gang ha bekreftet ovenfor en fan at Mbappé kommer neste år.  Leonardo hevder på sin side at Real Madrid burde blitt straffet for å offentlig uttale seg om en spiller som ikke tilhører klubben. Det er dessverre ikke mye juridisk hold i sportsdirektørens uttalelser, men det er forståelig at de frykter å miste superstjernen. Leonardo fortsetter:

-Vår intensjon er å forlenge med Mbappé. Ingenting har endret seg for oss. Kyliaen er en juvel og passer perfekt for PSG. Da har vi Leo, Neymar og Kylian. Vi har planlagt fremtiden med Mbappé.

Det ser derimot ut som at PSG ikke er fornøyd med Real Madrid sin taktikk, men det spiller liten rolle. Franskmannen står fritt til å forhandle klubb fra januar og det begynner dermed å brenne under føttene på den franske klubben. Selvom de går hardt ut og prøver å påvirke situasjonen, er det derimot lite de kan gjøre. Mbappé holder alle kortene fra og med januar. Hva tror dere han velger?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.