Intervjuer

Mbappé: – Hadde jeg dratt i sommer ville jeg dratt til Real Madrid

Kylian Mbappé har for første gang uttalt seg om overgangssagaen i sommer og bekrefter det vi alle trodde. Franskmannen ønsket seg til den spanske hovedstaden.

I et intervju med L’Equipe forteller Kylian Mbappé for første gang om sommerens «nesten» overgang til Real Madrid. Franskmannen er ærlig på at han ønsket seg vekk fra klubben og så Real Madrid som det neste steget i karrieren. Som kjent så skal Real Madrid ha tilbudt PSG i overkant av 2 milliarder kroner for spissen, men PSG nektet rett og slett å selge. Mbappé sier følgende:

-Hadde jeg dratt i sommer ville jeg dratt til Real Madrid. Jeg trodde at min eventyr her  var over. Jeg ville noe annet. Jeg har spilt i League 1 i 6 eller 7 år. Jeg har gitt alt for Paris og gjort det bra. Å forlate klubben så jeg som mitt neste steg. Når presidenten din forteller at du ikke skal dra og at du ikke drar gratis, ble jeg bekymret. Jeg skal ikke lyve, jeg var ganske bekymret. Jeg spurte meg selv om hva som ville skje om jeg ikke dro gratis. Hva ville skjedd med meg? Men dette var bare klubbens måte å vise at de ønsker meg her.

Mbappé var skuffet over at overgangen ikke gikk i boks

-Jeg var litt skuffet ja. Når du vil dra og ikke får det til, er det skuffende. Men jeg gikk fort videre. Uheldigvis ble jeg skadet under et landslagsopphold. Jeg gikk hjem ulykkelig, gråt litt, men så kom jeg tilbake å lagde mål. Da følte jeg meg bedre igjen.

Han forteller også at han ikke ønsker å skape noen konflikt med PSG

-Da ville jeg vært utakknemlig. PSG er en klubb som tok meg i mot som 18-åring og ga meg 4 gode år. Uansett så ønsker jeg alltid å spille og vise at jeg er en god spiller. Ingenting påvirker meg, til og med ikke en feilet overgang. Jeg kan gjøre en forskjell for klubben til min siste dag her.

Tror du Mbappé blir Real Madrid spiller neste år?

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.