Intervjuer

Bale: – Jeg angrer ingenting på tiden i Madrid

Gareth Bale skal nå tilbringe sesongen i Tottenham og har uttalt seg om tiden hos Los Blancos.

Bale hadde en tung slutt på karrieren sin i Real Madrid. Forholdet til både fans og Zidane var svekket, samt at Bale gjorde «opprør» på sidelinjen. Han gikk tidlig fra kamper han ikke spilte, nektet å være innbytter i kampen mot City og hvem glemmer vel «flaggskandalen»? Allikevel hevder han at han ikke bærer noe nag.

– Nei, jeg angrer ikke på tiden min i Madrid. Jeg ønsker bare å spille fotball, det er alt jeg kan og alt annet er utenfor min kontroll.  Jeg angrer heller ikke på noe jeg har gjort. Det er opp til andre å dømme meg for det

Bale snakket også om overgangen fra engelsk til spansk fotball.

– Å bli en del av en ny kultur og et nytt land er åpenbart vanskelig. Jeg måtte vokse både som person og fotballspiller. Du må lære deg å leve med situasjonene du er i. Jeg har vært under ekstremt press til tider. Fansen har buet meg fra tribunen. Så jeg har lært å ikke bry meg så mye om det. Jeg må bare fortsette fremover.

Bale blir altså å følge i Tottenham for tiden. Lykke til!

Legg inn en kommentar