Nyheter

Før kampen: Real Betis (B)

Lørdag kveld venter Real Betis på motsatt banehalvdel for den regjerende La Liga-mesteren, men Zidane sitt mannskap hadde en skuffende åpning borte mot Real Sociedad og ønsker nok å slå kraftig tilbake i Sevilla.

Real Betis – Real Madrid
Estadio Benito Villamarin, Sevilla
La Liga – runde 3
Lørdag 26. september, kl. 21:00

Forrige sesong fikk ikke Los Blancos det til å stemme mot Joaquín og Real Betis i La Liga, sesongens første oppgjør mellom lagene på Santiago Bernabéu endte med et skuffende 0-0 resultat og bortekampen på Estadio Benito Villamarin endte med 2-1 seier til Betis. Karim Benzema scoret i kjent stil, men de hvite fra Madrid ble senket av Christian Tello i sluttminuttene.

God statistikk for Benzema

En spiller som nærmest alltid leverer i møtene mot Real Betis er Karim Benzema, franskmannen har scoret i åtte LaLiga-kamper mot det andalusiske laget. Han trives spesielt godt på Estadio Benito Villamarin og har scoret i fem av de siste seks turene til Betis. Denne sekvensen begynte tilbake i 2013/14 sesongen, da Real Madrid tok en imponerende 5-0 seier på fremmed gress. Bare Ferenc Puskás (12) og Santillana (11) har scoret flere mål enn Benzema mot Betis i LaLiga-sammenheng.

(Saken fortsetter under bildet)

MÅL: Karim Benzema har gjort det til en vane å feire scoring mot Real Betis.

Motstanderen

Real Betis havnet på en svært skuffende 15. plass forrige sesong og var kun fem poeng over nedrykksstreken etter 38 runder. Laget slapp inn nest flest mål samtlige lag i ligaen med sine 60 baklengs, kun Mallorca som rykket ned slapp inn flere (65). En 15. plass er meget svakt med spillere som Nabil Fekir, Sergio Canales, legendariske Joaquín, William Carvalho og Borja Iglesias i troppen.

Denne sesongen har det startet bedre for Betis og etter de to første serierundene ligger laget på 2. lass i La Liga, men det er verdt å bemerke seg at ikke alle lag har spilt to oppgjør. Seierne har kommet borte mot Alavés (0-1) og hjemme mot Valladolid (2-0), målscorerne har vært Christian Tello, Nabil Fekir og William Carvalho. Los Verdiblancos kan også smile etter to smultringer og for å ha beholdt de beste spillerne sine i overgangsvinduet. Inn dørene har rutinerte Claudio Bravo, Martin Montoya og Victor Ruiz. Laget har flere spennende spillere og spås en plass på øvrehalvdel, med andre ord er det ingen enkel bortekamp som venter for Real Madrid. Real Betis har ikke bare en spennende tropp, men også den tidligere Manchester City og Real Madrid-manageren Manuel Pellegrini bak roret.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Lunin, og Altube
Forsvarere: Carvajal, Odriozola, Varane, Nacho, Ramos, Mendy, og Marcelo
Midtbane: Valverde, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, og Ødegaard
Angripere: Rodrygo, Lucas Vázquez, Benzema, Mayoral, Jovic, og Vinícius Júnior

Ungguttene Melvin og Arribas er utelatt fra troppen, men Lucas Vázquez og Isco vender tilbake fra skade. Bortsett fra dette er troppen den samme som sist, noe som vil si at vi må vente med å se Hazard, Asensio og Mariano få sine første opptredener denne sesongen.Det er verdt å nevne at Martin Ødegaard nok en gang er inkludert i Zidanes tropp, dette til tross for en uke med mange spekulasjoner.

Mulig lagoppstilling: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Valverde, Vinicius Jr, Benzema

Tror du det blir seier borte mot Real Betis?

Legg inn en kommentar