Mats Hermansens spesialer

Asensio kan bli avgjørende

Asensio har vært den manglende brikken hele denne sesongen. Med en skadeplaget Hazard og en ustabil Vinicius, ville Asensio vært passende. Nå er spanjolen tilbake og han kommer til å få muligheten i sluttspurten.

Den 24.juli i fjor ble Asensio skadet og det var antatt at han skulle være ute resten av sesongen. For unggutten var dette en tragedie. Å miste en hel sesong for verdens største klubb kan være katatrofalt, for både plassen i laget og selvtilliten. Men Asensio har Zidanes og klubbens fulle støtte. Som 20-åring var han en av de heteste unge prospektene i fotballen og viste seg å være avgjørende ved flere anledninger. 18/19-sesongen skulle være hans sesong. Ronaldo var ute av laget og Asensio var det åpenbare valget. Men sesongen gikk ikke som planlagt. Allikevel er kanskje Zidane hans største støttespiller, selv med Hazard inne på laget. Asensio kommer til å få en stor rolle i sluttspurten og det er fullt fortjent.

Asensio startet karrieren sin i Mallorca og debuterte for førstelaget i 13/14-sesongen. Både Madrid og Barcelona var interessert i talentet. Ryktene sier at Barcelona ikke var interessert i å betale rundt 4 millioner Euro for spanjolen, noe som ikke høres mye ut. Madrid var mer enn villig til dette og Pérez benyttet seg også av tennisspiller Rafael Nadal for å få Asensio til klubben. Asensio var kjent som en stor supporter av Madrid fra før og fikk endelig mulighet til å oppnå drømmen sin. Asensio overgangen var offisiell allerede i 2014, men Asensio fullførte sesongen med Mallorca. Dermed tilbragte han neste sesong på lån hos Espanyol. Etter dette ble han godt tatt imot av Zidane og var plutselig en viktig del av laget. Resten er historie.

Til helgen starter det opp igjen og første motstander er Eibar. Kampene vil dermed komme tett i tett og det snakkes også om å avslutte Champions League sesongen. Asensio kommer til å få spille en stor rolle i dette og det blir spennende å se han tilbake. Asensio er nok godt motivert til å vise seg frem igjen og han kommer definitivt til å bli avgjørende i sluttspurten.

Legg inn en kommentar