Intervjuer

Courtois: – Det ville vært en ære å vinne LaLiga på Alfredo Di Stéfano

Den belgiske målvakten snakket med pressen før Real Madrids viktige oppgjør mot Eibar.
Thibaut Courtois delte sine tanker om tilbakekomsten av La Liga og lagets mål for resten av sesongen. Belgieren berømmet også lagkamerat og venn Eden Hazard, som ser ut til å være i god form etter karantenen.

– Jeg har alltid lagt merke til han under treningsøktene våre. Vi er alle i god form, og det overrasker meg med tanke på skaden han slet med. Han har vist veldig lovende takter og jeg ser at han er i god form.
Målvakten er en het kandidat til å vinne Zamora-prisen denne sesongen hvis Real Madrid opprettholder sine solide defensive prestasjoner.

– Disse prisene er alltid kule, jeg har vunnet to med Atletico og vil gjerne vinne en med Real Madrid. Zamora er uavhengig avhengig av arbeidet som en gruppe, når motstanderen skyter mot mål vil du redde alt og hjelpe laget til å vinne ligatittelen. Vi forbedrer oss stadig og håper på å fortsette slik prestert på vårt beste denne sesongen.

Courtois snakket også om hvor annerledes det vil være å spille på Estadio Alfredo di Stefano bak lukkede dører.

– Jeg tror ikke det er en risiko for oss, det er en ære å spille på et stadion som er oppkalt etter en legende, han er en av de største spillerne i klubbens historie. Det er hyggelig og en ære for klubbens historie om vi vinner tittelen der, vi har gjennomført gode treningsøkter der, og det vil ikke påvirke prestasjonene våres. Det er sant at det å spille uten fans er annerledes.
Keeperen har vært en av grunnene til at Real Madrid er i kampen om tittelen og hans fremtidige prestasjoner vil være avgjørende hvis Los Blancos vil vinne La Liga. Courtois har spilt 24 kamper i La Liga denne sesongen, han har kun sluppet inn 16 mål og har holdt nullen hele 12 ganger.

Tror du Courtois stikker av med Zamora-prisen?

Legg inn en kommentar