Ryktebørsen

AS: Real Madrid vil tilby Ramos ny kontrakt

Ifølge AS er Real Madrid klare for å tilby Sergio Ramos en ny ett-årskontrakt, som vil knytte forsvarspilleren til Los Blancos til juni 2022.

AS skriver tirsdag formiddag at Sergio Ramos vil forbli Real Madrid-spiller i minst to år til etter at klubben og hans agent er enige om en kontraktsforlengelse på ett år. Selv om avtalen ikke er underskrevet, erfarer AS at begge parter kommer til å signere den nye kontrakten, som vil holde tro til klubbens policy om at spillere over 30 år fornyer kontrakten med ett år om gangen.

Les også: Camacho: – Ramos bør få livstidskontrakt

Ramos nåværende kontrakt går ut i 2021, som betyr at hvis han signerer den nye kontrakten kommer han til å være 36 år gammel når hans nye kontrakt utløper. Klubblegenden fra Sevilla snakket om fremtiden sin i Real Madrid foran det første møtet med Manchester City i åttedelsfinalen i Champions League for tre måneder siden, og sa da at det skulle bli enkelt å komme frem til en ny avtale.

– Det er ikke noe hastverk i hele tatt og vi kommer helt sikkert til å komme til en enighet uansett hva klubben ønsker. Jeg har aldri spurt om to, tre eller fire år, og jeg skjønner veldig godt at de vil gjøre det år for år for når man når en viss alder. De (pressen, journ.anm.) prøver å skape gnisninger mellom klubben og meg, men det eksisterer rett og slett ikke. Hvis klubben vil ha meg her, blir jeg her, sa Ramos tydelig den gang.

Hvis Ramos blir i klubben frem til 2022 kommer han til å få muligheten til å spille på nye Santiago Bernabeu, som for tiden blir renovert. Sergio Ramos bror og agent, Rene Ramos, sa i forrige uke til Marca at det er en ekstra motivasjon for forsvarsspilleren og «det ville vært en fin måte å forlate Real Madrid på topp».

Supporternettsiden Managingmadrid skriver at Sergio Ramos er interessert i å spille i MLS når han forlater Real Madrid, og at hans vennskap med Inter Miami-eier og tidligere lagkamerat David Beckham taler for at det kan være aktuelt i fremtiden.

Legg inn en kommentar