Cantera

Arribas-show da Castilla vant sin fjerde strake

Castilla tok sin fjerde seier på rad da San Fernando ble slått 2-0 på eget gress.

Startellever: Mario de Luis – Peter Federico, Álvaro Carrillo, Rafa Marín, Marcel, Obrador – Mario Martín, Álvaro Martín, Carlos Dotor – Sergio Arribas, Álvaro Rodríguez.

Real Madrid Castilla har hatt en fin start på sesongen. Raúls mannskap gikk inn til den ellevte serierunden som nummer fem i Primera RFEF, en plass som vil sikre playoffspill til det nest høyeste nivået i spansk fotball. Kveldens motstander, San Fernando, gikk på sin side inn til runden som nummer ni.

Vanligvis pleier Castilla å gå ut i en 4-2-3-1. Raúl måtte imidlertid klare seg uten innlånte Vinícius Tobias, som pleier å okkupere høyrebacken. «El Rey» valgte derfor å legge om til en 5-3-2-formasjon, med Peter Federico og Rafael Obrador som vingbacker.

Castilla startet kampen best. Selv om San Fernando skapte en god mulighet på en frekk cornervariant, var det hjemmelaget som skapte de fleste sjansene. Trolig ble ungguttene også snytt for et straffespark, etter en skamløs viljehands i San Fernandos 16-meter.

Etter 42 minutter ble Castilla belønnet for sitt gode spill. Carlos Dotor mottok ballen utenfor 16-meteren, og Sergio Arribas gikk på et godt løp i det lille bakrommet som San Fernando hadde gitt fra seg. Pasningen fra Dotor var millimeterpresis, og lagets store stjerne kunne ikke være noe dårligere. Arribas beholdt roen, rundet keeper og satte pallen enkelt i det tomme målet. 1-0 til Castilla.

Arribas var riktignok ikke ferdig der. På overtid plukket 21-åringen opp ballen fra drøyt 20 meter og skrudde ballen i krysset. Enormt av magikeren!

Castilla fortsatte dominansen etter pause, men uten å finne veien til nettet. Samtidig ventet alltid kontringstruslene fra San Fernando i motsatt ende. For de som har brukt noen timer på ulike FIFA-spill opp gjennom årene, vil det nok ringe noen bjeller når navnet til lynhurtige Jonathan Biabiany leses opp. Etter hvert satte også San Fernando inn Juanmi Callejón (bror av José), som tidligere spilte i Real Madrid-akademiet.

Arribas var ekstremt nære ved å få seg et hattrick med 10 minutter igjen på uret. 18 år gamle Álvaro Rodríguez, som har danket ut nyervervelsen Iker Bravo, gjorde et enormt forarbeid langs dødlinjen. Spissen slo en perfekt pasning mot Arribas, men en forsvarsspiller klarte å komme til unnsetning i grevens tid.

Flere scoringer fikk vi ikke, og dermed endte kampen med en 2-0-seier til Real Madrid Castilla. I skrivende stund betyr dette at ungguttene klatrer til 4. plass på tabellen, kun fem poeng bak serieleder Córdoba. Neste kamp spilles 27. november kl. 12:00 mot Linares Deportivo i Andalucía. Som alltid kan du se Raúls mannskap i aksjon ved å tegne abonnement på Insports.tv. Dersom du er medlem av supporterklubben og kunne tenke deg å se Castilla den neste måneden, kan du sende en melding til Ruben Skjerping på Facebook, så skal vi ikke utelukke at vi kan sponse den første måneden for deg.

Legg inn en kommentar