William Gromstads spesialer

Årets spiller: Karim Benzema

Franskmannen ble tildelt prisen for ligaens beste spiller forrige sesong, da han fikk Alfredo Di Stéfano-trofeet. I tillegg ble han kåret til årets spiller i 2019/20-sesongen av fansen, etter å ha vært svært sentral i Reals 34. seriegull med sine 21 mål. I motsetning til tidligere år, var det nå en virtuell galla, men prestisjen er ikke noe mindre av den grunn. Benzema er den første spilleren som ikke heter Ronaldo eller Messi til å motta prisen siden 2008.

 

Karim Benzema hadde følgende å si: «Det betyr mye, jeg er stolt og veldig fornøyd. Det er en anerkjennelse av alt arbeidet jeg har gjort for klubben siden 2009. Jeg trener hardere hver dag for å hjelpe laget å vinne, og hver kamp er en ny test for meg. Jeg vil bevise at jeg kan spille på verdens beste lag. Jeg vil også takke all fansen for prisen, jeg håper jeg kan fortsette på samme måten. Når jeg snakker med fansen, forteller de at de elsker måten jeg spiller på. De ordene er med meg på banen og jeg prøver å gjøre folk glade.»

 

Han legger til at «Messi og Ronaldo er noe eget, og at det er en ære å være foran de to.» Med mange minneverdige øyeblikk forrige sesong, er det ikke rart at fansen stemte ham frem som årets spiller. En rekke avgjørende scoringer vil bli husket, men hælsparket til Casemiro som endte med viktig scoring, vil bli husket som en av de virkelig store kunstene som har blitt utført i Real Madrid-drakt.

Legg inn en kommentar