Kamprapporter

Arandina 1 – 3 Real Madrid: Spillervurderinger

Real Madrid tok seg enkelt videre fra 16-delsfinalen i Copa del Rey.

Real Madrid hadde dratt snaue to timer nord for Madrid for å møte fjerdedivisjonslaget Arandina til 16-delsfinale i Copa del Rey. Med et ganske redusert lag tok de seg enkelt forbi motstanderen som ligger på jumboplass i sin divisjon.

Real Madrid tok styringen fra start, og kjørte over motstanden fra Aranda de Duero. Gjennom hele kampen lå ballbesittelsen på rundt 75-25% i favør hovedstadslaget. Likevel tok det en god stund før de klarte å få ballen i målet.

Etter 54 minutter spill forsøkte Brahim Diaz å dra seg forbi et par Arandina-spillere, men ble felt like innenfor hjørnet av sekstenmeteren. Dommeren pekte på straffemerket, og Joselu fikk prøve seg fra elleve meter. Fra straffemerket var han iskald, og sendte Real Madrid i ledelsen.

Nesten før noen hadde rukket å sette seg var ballen i mål igjen. Igjen var det Brahim Diaz som dundret framover i banen. En Arandina-spiller fikk en fot på ballen, som sendte den til Joselu. Han forsøkte innlegget, men ballen traff en spiller fra hjemmelaget, før den på nytt havnet i beina på Diaz. Med et godt plassert skudd kunne måltavlen konstantere at det nå sto 0-2 i målprotokollen.

Helt på tampen fosset godeste Brahim Diaz ned langs høyrekanten, og på flott vis fant han innbytter Rodrygo inne i feltet. Med et godt touch fikk han kontroll på ballen, og med et enda bedre skudd sendte han ballen ned i hjørnet av gollen. 3-0.

Hjemmepublikumet fikk også litt å juble for på slutten av kampen, da et litt slapt Real Madrid slapp dem til innenfor sekstenmeteren. Raly på Arandina dro av Fran Garcia på utsøkt vis, og innlegget ble til et skudd som gikk via Kepa og inn i målet. Dermed endte også kampen 1-3, og de regjerende Copa del Rey-mesterne er videre i turneringen.

Spillervurderinger:

Kepa (5): Lite å gjøre på jobb i dag, er litt uheldig på baklengsmålet.

Fran Garcia (7): Var god i dag og skapte en del fremover. Ble samtidig parkert av Raly på baklengsmålet, men var jo egentlig helt ubetydelig. God kamp.

Nacho (6): En rolig dag på jobben. Trengte ikke legge inn mye innsats men likevel så man at forskjellene i nivå på lagene og spillerne var veldig tydelige.

Álvaro Carrillo (5): Ser at han ikke er like erfaren som stoppermakkeren sin, men leverte også en god kamp. Lite å gjøre for ham også.

Vinicius Tobias (4/5): Den mye omtalte høyrebacken fikk det ikke helt til å flyte. Bidro lite fremover, og slet også litt bakover. Samtidig viktig å nevne at han ikke gjorde noen store feil.

Camavinga (6): En helt grei dag på jobben. Traff på 98% av pasningene, men var ikke kjempemye involvert i kampen.

Ceballos (7): Mer fremoverlent enn Camavinga, og var dermed litt mer deltakende. Strødde pasninger på midtbanen og var et viktig bindeledd i laget.

Arda Güler (7): En av de bedre ungguttene i dag. Han var ikke veldig mye involvert, men da han hadde ballen gjorde han det meste rett.

Brahim Diaz (8): Brahim var involvert i det meste fremover i dag – og det inkluderer samtilige Real Madrid-mål. En kjempekamp av Brahim som legger inn en god søknad til å spille mer fremover. Må samtidig ta et lite forbehold om nivået på motstanderen.

Nico Paz (5): Tok høy risiko med ulike utfall. Funker greit mot dagens motstander men hadde nok slitt mer mot høyere nivå

Joselu (6): Ble en kraftspiss i ordets rette forstand i dag, men hadde samtidig en rolig dag på jobben. Egentlig ganske godt gjort med tanke på hvor mye Real Madrid hadde ballen, men Arandina pakket ham godt inn inne i feltet.

Innbytterne:

Rodrygo (6): Kom inn etter 59 minutter for Camavinga og gjorde god figur. Fikk vist fram ferdighetene og toppet det med en skåring.

Valverde (5): Kom inn samtidig som Rodrygo, men påvirket kampen i liten grad. Gjorde dog det meste rett med de pasningene han sendte.

Mario Martin (5): Kom inn etter 70 for Nico Paz. Hadde lite å bidra med i en kamp som allerede var ganske ferdigspilt.

Álvaro (N/A): Spilte for lite for vurdering.

2 comments

  1. Kan jeg spørre om dere faktisk ser på kampene når dere gir ut karakterer? Tobias, dårligste og Carillo dårligere enn Nacho? Paz var den desidert dårligste på banen og får bedre enn Tobias og lik som Carillo? Litt krise dette gutta! Absolutt alle andre ratingsider, har V Tobias som en av de beste og Nacho og Paz som de desidert dårligste!!

    1. Camavinga med 6 og Ceballos bedre enn Camavinga? Denne burde dere slette og skrive om på nytt! Dette er en en som ikke så på kampen, eller rett og slett forferdelig fotballforståelse!

Legg inn en kommentar