Intervjuer

Ancelotti: – Mbappé er ustoppelig

Det ble et skuffende tap for Real Madrid i går og det er duket for en tøff retur på Bernabeu. Ancelotti hadde også litt å si etter oppgjøret

Real Madrid ble regelrett rundtspilt av PSG i går og tapte kampen fortjent. Det er sjeldent man ser Real Madrid bli såpass overkjørt, men det venter uansett en mulighet til å snu det om noen uker. Mange var også misfornøyd med Ancelotti sin jobb på sidelinjen og den valgte taktikken foran denne kampen. Ancelotti kom i hvert fall med følgende uttalelse om Benzema og Mbappé:

-Benzema sitt bytte var ikke fysisk. Jeg tok han ut fordi han ikke skapte mulighetene vi ønsket oss. Vi hadde vanskeligheter med å skape sjanser, har aldri hatt sett at vi har slitt like mye før. Jeg er uansett optimistisk. Vi har en hjemmekamp og trenger ikke å bekymre oss for bortemål. PSG har en klar fordel, men jeg håper dette ikke er nok. For returkampen er vi 11 spillere plus Bernabeu.

Ancelotti sa følgende om Mbappè:

-Mbappé er bokstavelig talt ustoppelig. Vi forsøkte å kontrollere han. Militao gjorde det godt, men han(Mbappé) kommer alltid opp med noe nytt.

Det vil også være et fulltallig PSG som kommer til hovedstaden neste gang. Neymar kom inn i midten av 2.omgang og sto også for assisten til Mbappé. For Real Madrid sin del må Benzema definitivt opp et par hakk. Real Madrid vil også være uten både Casemiro og Mendy til det neste oppgjøret, som vil bety muligheter for Marcelo og muligens Camavinga. Real Madrid vil være det definitivt svakeste svakeste laget neste gang, men som så mange ganger tidligere, Los Blancos vil alltid skape problemer i slike kamper. La oss håper det blir tilfelle i returkampen også.

Legg inn en kommentar