Almería 1 – 3 Real Madrid: Spillervurderinger

Almeria 1 – 3 Real Madrid
Power Horse Stadium
LaLiga, Runde 2
Lørdag 19. august, 19:30

Etter en god åpning forrige helg var det på endelig på tide med runde nummer 2. Almeria er en motstander gjestene fra Madrid enkelt bør ta poeng fra. Los Blancos starter kampen tilnærmet likt som sist helg, bortsett fra Rudiger inn for Militao og noe overraskende Kroos inn for Camavinga.

Kampen åpner med et brak! Utleide Arribas header inn 1-0 etter bare 4 minutter. Spanjolen stuper inn i feltet og setter ballen hardt til side for Lunin. Her burde forsvaret vært mere på! Real Madrid tar deretter over ballbesittelsen mens Almeria legger seg lavt. Real Madrid øker presset drastisk og er nære scoring etter 13 minutter. Utligningen kommer derimot etter 18 minutter. Pent innlegg fra Carvajal, som går via Valverde, til Bellingham i boks. Plasserer ballen til høyre for keeper. Her var Madrid muligens heldige med avgjørelsen. Gjestene klarer å opprettholde presset videre og nærmer seg scoring nummer 2. Almeria kommer derimot til noen fine innlegg , men forsvaret holder unna. Hjemmelaget skrur opp kampen litt mot slutten av omgangen, men makter ikke å ta ledelsen. Real Madrid avslutter nesten omgangen med ledelsen, men scoringen blir riktig annullert.

2.omgangen starter litt på samme sett. Real Madrid har mye ball, mens Almeria ligger dypt og kontrer. Både Vinicius og Rodrygo prøver ofte å finte seg gjennom blokka, men blir presset ut. Omgangen er relativt rolig helt til Bellingham setter inn 1-2. Flott crosser av Kroos! Er også en fint touch av Ancelotti å ha Bellingham høyt oppe og inne i boksen når Joselu ikke spiller. Scoring nummer 3 kommer like etter. Vinicius står fint plassert i boksen og lobber ballen over keeper. Almeria er helt lamslåtte etter 1-3 scoringen og Real Madrid kontrollerer enkelt kampen ut. God kamp av Real Madrid!

Andriy Lunin(6): Sjanseløs på scoringen. Må i full strekk etter 33 minutter. Fin redning. Også god med ballen mellom bena. Får ikke altfor mye å gjøre, men gjør jobben helt greit i dag.

Dani Carvajal(7): Pent innlegg i forkant av 1-1 scoringen. Sliter litt med å stanse innlegg fra kanten sin, men gjør en ellers grei jobb. Vært pigg i begge matchene så langt.

Rudiger(7): Var sammen med Alaba for sent inn i boksen på scoringen. Har grei kontroll når ting får satt seg litt. Står i veien for flere Almeria forsøk og stuper frem når ballen kommer langt.

David Alaba(6): Var sent inne i boksen på åpningsscoringen til Almeria. Ikke så mye involvert ellers, men har grei kontroll.

Fran García(6): Er veldig offensiv og har god kontroll på sin kant. Får dermed ikke de offensive bidragene til å sitte helt og blir ofte stoppet av Almeria sin kant. Holder tempoet kampen ut.

Kroos(7): Maktet ikke å holde følge med Arribas i forkant av 1-0 scoringen. Treffer som vanlig godt på de fleste pasninger, men blir ikke særlig farlig. Fin avslutning på det annullerte målet. Nydelig ball mot Bellingham på 1-2 scoringen. Er derimot altfor svak i det defensive spillet! Byttes inn for Modric etter 71 minutter.

Aurelién Tchouaméni(8): Viktig at franskmannen får tillit fremover! Vinner nesten alt av dueller på midten og dekker mye rom. Viser også at han kan være kreativ.

Fede Valverde(7): Bidrar med mange fine pasninger foran på banen. «Assist» på målet til Bellingham. Arkitekten bak Vinicius sin 1-3 scoring. Byttes ut på tampen etter 89 minutter.

Jude Bellingham(9)BB: Er tett på målet og viser tidlig at han er en trussel. Kommer nok mange mål fra engelskmannen i løpet av sesongen. Setter utligningen etter 18 minutter. Setter også 1-2 målet. Gjør et fint løp inn i boks og viser at han leser lagkameratene sine godt. Ut for Joselu etter 80 minutter. Er rett og slett helt fantastisk!

Rodrygo Goes(6): Kommer ikke så mye til tidlig i kampen. Nære scoring etter 26 minutter. Forårsaker nesten baklengsmål når han miser ballen på vei ut av egen boks. Har enkelte gode skuddforsøk. Har virkelig tatt steg som spiss og blitt en mye bedre avslutter. Blir ofte litt for spak i duellene. Byttes ut for Camavinga etter 71 minutter.

Vinícius Jr.(7): Mange fine forsøk fra venstresiden. Viser tidlig at han er farlig. Får ikke utrettet mye i 1.omgangen. Virker som at han savner noen på enden på pasningene inn i boks. Fantastisk scoring etter 72 minutter. En av hans beste! Byttes ut etter 89 minutter.

Innbyttere:

Modric(5): Lite å melde om. Hadde en fin pasning mot Joselu helt på slutten

Camavinga(5): Lite å melde. Flink til å kontrollere kampen.

Joselu: For liten tid til vurdering.

Diaz: For liten tid til vurdering. Hadde et vanvittig løp nesten helt inn i mål.

Vazquez: For liten tid til vurdering