Nyheter

Agüero mister kampen mot Real Madrid

Den argentinske stjernespissen ser ikke ut til å kunne spille i returoppgjøret i Champions League-åttendedelsfinalen.

Real Madrid fikk et svakt utgangspunkt i årets Champions League-åttendedelsfinale. Ikke bare endte det med 2-1-tap mot Manchester City, som er et svært godt lag med gode forutsetninger for å holde på en ledelse, men tapet kom også hjemme på Santiago Bernabéu. Dermed går Pep Guardiolas menn inn til returoppgjøret både med ledelse og med bortemål.

isco manchester city
Isco scoret i det første oppgjøret mot Manchester City, men Real Madrid tapte likevel 2-1 hjemme på Santiago Bernabéu.

Tirsdag kom imidlertid en nedslående nyhet for britene. Sergio Agüero ser nemlig ut til å måtte opereres for en skade. Ettersom det ikke gjenstår mange uker av sesongen, kan spissen ende opp med å miste alle de gjenstående kampene. Dette inkluderer oppgjøret mot Real Madrid.

En stolt og tradisjonsrik klubb som Real Madrid unngår å feire skader blant motstanderne, og både spillere og trenere fra Los Blancos har ved gjentatte anledninger uttalt at de foretrekker å slå ut en rival dersom begge lagene har alle sine beste spillere tilgjengelig. Likevel er dette utvilsomt en nyhet som får praten til å gå på Valdebebas, og Manchester City-fansen er nok svært skuffet etter å ha hørt denne nyheten.

Agüero bekrefter selv skaden på Twitter:

Kan Agüeros skade bli avgjørende for Real Madrids muligheter for avansement?

Legg inn en kommentar