Ryktebørsen

Achraf Hakimi på vei til Inter

Etter to strålende sesonger på utlån hos Borussia Dortmund så har Achraf Hakimi vekket interessen fra flere av europas største klubber.

Kalenderen viser snart juli og vanligvis skulle de internasjonale fotballmediene vært proppfulle av rykter om spillere inn og ut fra klubber verden over. 2020 har vist seg å bli annerledes, og i disse dager spilles det fotball på høygir for å få avsluttet fotballsesongen. Til tross for dette så dukker det allikevel opp rykter om spillere inn og ut av klubber av og til, blant annet Real Madrid.

En av spillerne som har stjålet overskriftene denne sesongen er Achraf Hakimi, som har levert nok en strålende sesong på utlån hos Borussia Dortmund. Den spansk-fødte marokkaneren har av mange blitt sett på som fremtidens førstevalg på høyreback-plassen til Real Madrid, noe som har mye å gjøre med at Dani Carvajal fyller 30 år om ikke mange år.

Hovedpersonen selv har imidlertid vært klar i sin mening vedrørende en retur til den spanske hovedstaden, og han er ikke interesserte i å være andrefiolin bak Dani Carvajal. Dette har skapt en kinkig situasjon for Real Madrid, ettersom Carvajal fortsatt bare er 28 år og blant annet har levert meget godt denne sesongen.

Ryktene har dermed begynt å spre seg angående hvorvidt det er en mulighet for at Real Madrid selger Achraf Hakimi allerede denne sommeren, ettersom han har en forholdsvis høy markedsverdi etter strålende prestasjoner i Tyskland. Torsdag kveld meldte Edu Aguirre i den spanske tv-kanalen La Sexta at høyrebacken hadde bestemt seg for å forlate Real Madrid, og at klubber som Manchester City, Inter og Bayern München var interesserte.

Torsdag ettermiddag smalt imidlertid en liten bombe fra Italia, da den velkjente journalisten Fabrizio Romano var ute og meldte om situasjonen til Achraf Hakimi. Han meldte at 21-åringen har bestemt seg for å forlate Real Madrid, og at både Real Madrid og Hakimi var villige til å lytte på tilbud. Antonio Conte skal ha sett seg ut Hakimo og satt han øverst på ønskelisten over nye høyrebacker.

Legg inn en kommentar