Intervjuer

Kroos: – Noe mangler

Toni Kroos har skilt seg ut i media den siste tiden på grunn av uttalelsene han kom med angående målfeiringene til spillere som Aubameyang og Griezmann. Arsenal-spissen har latt seg provosere av det, og de to har hatt en liten feide gående på Twitter.

MARCA har også benyttet seg av muligheten til å intervju tyskeren, og det endte opp med å bli et langt og fint intervju.

Hvorfor mangler Real Madrid-laget stabilitet?

– Vel, vi mangler noe. Det er ingen hemmelighet. Alle kan se det. Det er ikke mye vi mangler, men vi må bli mer stabile. Hvis du ser på resultatene er det to bra, et dårlig, to bra, et dårlig. Vi må bli bedre. Når man ser kamper i reprise ser man at vi kan gjøre mye bedre, som mot Barcelona og førsteomgangen mot Inter da vi var gode. Vi kan forbedre oss, men mangler stabilitet. Hvis vi gjør det bra mot Barcelona, må vi også gjøre det bra hjemme mot Shakhtar og Cadiz. Vi må forbedre oss hvis vi skal vinne noe.

Hva er det laget mangler?

– Vi går gjennom en veldig merkelig situasjon for alle. Vi spiller hver tredje dag og har lite pause. Forrige sesong ble avsluttet sent, og vi fikk heller ikke signert spillere i sommer. Nå sliter vi med skader, og at COVID har stopper flere av spillerne, men jeg liker ikke å komme med unnskyldninger. Vi går ut med en startellever hver kamp som kan slå alle. Det er jeg ikke i tvil om, men hvorfor klarer vi ikke å gjøre det? Vi må finne løsninger for å forbedre oss. Vi har allerede sett hvor gode vi kan være, og som lag må vi forbedre oss skal vi vinne noe.

Forstår du alle rotasjonene på laget?

– Ingen spiller er fornøyd når han ikke spiller. Alle tenker sånn. Jeg forstår treneren, siden vi spiller kamp hver tredje dag. Det blir et tøft kampprogram helt til EM er ferdig. Jeg forstår at treneren må rotere på laget noen ganger. Som spiller må du godta dette, og gjøre ditt beste når det blir din tur.

Forstår du hvorfor folk tviler på Zidane?

– Alle vet at dersom du ikke får resultater og når forventningene til klubben, så vil det bli stilt spørsmål. Det er derfor vi er i denne klubben. Det er normalt. Vi har hatt tunge stunder med Zidane tidligere, og har klart å få oss ut av det. Treneren vet hvordan det fungerer i denne klubben. Vi må forbedre oss og vinne kamper. Treneren vil finne løsningen.

Føler du deg respektert av fansen?

– Veldig. De spør alltid om bilder og autografer. Det er bra, det viser at de elsker deg. Noen ganger kan jeg ikke gå ut, så derfor bor jeg ikke så sentralt. Jeg liker å ha et fredfullt liv. Vi er glad i Madrid, og nå som vi snakker spansk er alt lettere.

Legg inn en kommentar