Nyheter

81 dager siden sist

Tirsdag kveld er det duket for Champions League-fotball, når Real Madrid tar turen til Mönchengladbach for å møte tyskerne til dyst. Los Blancos tapte som kjent forrige uke mot Shakhtar Donetsk, og har satt seg selv i en situasjon der de bør komme tilbake til Madrid med tre poeng fra bortekampen i Tyskland.

Det som har vært mest oppmerksomhet rundt i forkant av denne kampen, er at Eden Hazard – overraskende – ble inkludert i troppen. Den belgiske talismanen trente for fullt med resten av laget i Tyskland i går, og ifølge Zidane er han frisk og klar for å bidra.

Det er etterlengtede nyheter. Det er 81 dager siden sist Hazard var på banen, og det er snart ett år siden han sist herjet i Champions League-kampen mot Paris Saint-Germain. En av få gode opptredener i Real Madrid-trøyen dessverre.

Det skal mye til for at belgieren blir å finne fra start, men det er utvilsomt gode nyheter for et Real Madrid-lag som sliter offensivt å ha kantspilleren tilbake. Det hadde vært fint å se Real Madrids nummer syv komme på banen, kanskje for å få det siste kvarteret av kampen dersom kampbildet ligger til rette for det.

Hazard har nok hatt en tøff tid det siste året, som har vært preget av skader. Samtidig er tålmodigheten hos supporterne og media i ferd med å renne ut, og det er helt avgjørende at 29-åringen begynner å prestere. Derfor er det fint å se at han er tilbake i troppen, så må han få tid til å spille seg i form.

Legg inn en kommentar