Mats Hermansens spesialer

7 spillere Real Madrid nesten signerte

Real Madrid blir titt og ofte koblet til de aller største navnene der ute, men flere av de var veldig nære en overgang. Her kommer en oversikt over de 7 største!

Steven Gerrard:

Engelskmannen som tilbragte omtrent hele sin karriere i Liverpool var mye nærmere en Real Madrid overgang enn de fleste tror.  Gerrard forteller følgende:

-Etter vi slo Real Madrid 4-0 i 08/09-sesongen kom Raul bort til meg å spurte om jeg ville komme over. Jeg følte at han flørtet litt med meg.

Senere skal Mourinho virkelig ha forsøkt å få over engelskmannen og Gerrard innrømmer at han vurderte det. Allikevel valgte han å bli i barndomsklubben og avsluttet karrieren i Los Angeles.

Vicente Rodriguez:

Vicente er kanskje ikke så kjent for mange, men spanjolen var ansett som en av de beste vingene på markedet i 2004. Spanjolen var Valencia-spiller og ble tilbudt en lukrativ kontrakt av Real Madrid, men ble nektet av Valencia. Skadeplager sto også i veien og preget mye av karrieren hans, men artig å tenke på at han nesten ble Real Madrid-spiller.

Patrick Vieira:

Vieira er en legende uten like og er husket i dag som en av de aller beste. Real Madrid hadde faktisk avklart de personlige vilkårene med Vieira, men franskmannen ombestemte seg i siste sekund. Overraskende nok endte han opp med å signere for Juventus kort tid etter. Tenk om vi hadde fått sett franskmannen i hvitt?

David Villa:

David Villa er kanskje undervurdert, men tallene plasserer han blant de aller beste spissene i verden. Real Madrid hadde muligheten til å signere han fra Valencia i 2008, men av en eller annen grunn gikk ikke overgangen i boks. Ryktene sier at ukjente årsaker førte til at Los Blancos trakk seg fra overgangen.

Oscar:

Alle husker vel Oscar, Chelsea-juvelen som forsvant til Kina? Brasilianeren ønsket seg til Madrid og fikk muligheten gjennom Mourinho, men Oscar trakk seg i siste liten. Oscar har uttalt at han var redd for å ende opp på benken i den spanske hovedstaden og ville heller utnytte mulighetene i Chelsea.

David Silva:

David Silva var også nære en overgang til Real Madrid. Real Madrid var ute med flere konkrete tilbud, men spanjolen valgte Manchester City i steden.

Luis Suarez:

Saurez var aktuell for de aller fleste når det ble klart at han ønsket å forlate Liverpool. Real Madrid var naturligvis interessert, men Suarez valgte favorittklubben Barcelona. Real Madrid klarte seg nok helt fint uten uruguyaneren, men tenk hva som kunne vært.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.