Nyheter

Glimt-stjerna: – Favorittklubben er Real Madrid

Real Madrid-supporter Ola Solbakken (23) leverer målpoeng på bestilling om dagen.

Forrige uke herjet 23-åringen med tidligere Real Madrid-manager Jose Mourinho og hans Roma med sine to nettkjenninger i 6-1 seieren.

Det fulgte han opp med Glimts eneste scoring mot Strømsgodset og onsdag kveld var Molde hans neste offer. På Aker Stadion kunne han feire ny scoring og tre poeng som gir Glimt en luke ned til moldenserne i gullkampen.

På de seks siste kampene er fasiten tre mål og tre målgivende. Den strålende sesongen gjør at han blir linket til større klubber.

– Favorittklubben er Real Madrid, men det er ikke realistisk, jeg fokuserer ikke på annet enn kontrakten jeg har i Glimt, og er veldig fornøyd med å være her nå, sier Solbakken til Dagbladet.

Jose Mourinho hyllet også tomålsscorer Ola Solbakken.

– Ola Solbakken kjørte motorsykkel og de andre på banen syklet, sa Mourinho etter Conference League-kampen.

Kantspilleren har 16 målpoeng denne sesongen i alle konkurranser. Etter onsdagens seier har Solbakkens Glimt fire poeng ned til Molde i gullkampen og klubben fra nord er nå favoritter til å forsvare fjorårets ligatittel.

OPPTUR: Real Madrid-supporter Ola Solbakken. Her fra 6-1 seieren mot Jose Mourinhos Roma. Foto: Glimt.no

Solbakken har kanskje rett når han sier selveste Los Blancos blir urealistisk, men det blir uansett spennende å se hvor lenge Bodø/Glimt klarer å holde på Real Madrid-supporteren.

– Jeg har kontrakt i Glimt og er veldig fornøyd her. Jeg fokuserer på det jeg kan gjøre og prøver å gjøre det godt i hver eneste kamp, sier han videre.

Bodø/Glimt har gitt Real Madrid Norge tillatelse å bruke bilder fra Glimt.no.

 

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.