Intervjuer

– Jeg vil alltid ha Real Madrid i hjertet mitt

Kameruneren snakker ut om Barcelona, Inter, men også om sin fortid i Real Madrid i et intervju.  

Den tidligere storscoreren ble intervjuet av Marca i Qatar. Der snakker han kanskje noe overraskende i positive ordelag om tiden sin i Real Madrid, spesielt med tanke hva han sa om Real Madrid da han og Barcelona vant serien for noen år siden. Der forteller han at presidenten måtte ta noen avgjørelser hvor han på den ble ofret til fordel for andre, men han bærer likevel ikke nag  som han kanskje mildt sagt ga uttrykk for for noen år siden. Han innrømmer han alltid vil holde Real Madrid i hjertet sitt.

Han forteller videre nå som han ikke lenger er spiller behandler folk han godt når han går på gatene i Madrid. Hvor han  forteller de til og med sier det er synd han ikke lyktes i klubben. Noe som også er forståelig når en ser hva slags karriere han fikk senere.

  • –  Nå som jeg ikke lenger spiller blir jeg behandlet bra. Da jeg var aktiv sa de ting til meg som var styrt av følelser. Nå er det annerledes. De sier til meg » Så synd Samuel at du ikke spilte mer for laget» . Men slik er livet. 

Samuel Eto`o ble aldri den helt store suksessen i hovedstaden, men det kan kanskje ha en sammenheng med at han ble hentet til klubben som tenåring og måtte kjempe med spisser som Raùl og Fernando Morientes. Det ble riktig nok med tre seriekamper før han senere gikk ut på noen utlån til henholdsvis Leganès, Espanyol og Mallorca og resten er historie.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.