Mats Hermansens spesialer

5 situasjoner som må løses

Nå som fotballen er satt på vent, kan vi se litt på utfordringene som venter Madrid i fremtiden.

1. Modric sin utgående kontrakt

Det er ukjent om Modric blir i Madrid neste år. Modric har et år igjen av kontrakten sin og har som kjent et tilbud liggende fra Inter Miami. Kroaten spiller også en mindre rolle i laget enn tidligere, spesielt med tanke på Valverde sitt inntog. I tillegg fyller han 35 år i september. Om Modric blir eller ikke er uvisst, men han er i en fase i karrieren der det er naturlig å gå videre. Hvordan denne situasjonen løses, ser vi til sommeren.

2. Hakimi og Odriozola

Alle har fått øynene opp for Hakimi denne sesongen. Marokkaneren gjør en formidabel jobb i Dortmund og han har selv sagt at han stortrives i Tyskland. Det er fortsatt usikkert om han ønsker seg tilbake. Det sies at han kun ønsker seg til Madrid dersom han er garantert spilletid. Dette kan bli vrient med tanke på at Carvajal fortsatt er en av de beste i sin posisjon og er relativt ung ennå. Her må Zidane rett og slett velge mellom de to. Odriozola som på ingen måte har vært noen suksess for Madrid, har heller ikke lykkes i Bayern. Odriozola ventes tilbake til sommeren, men det er neppe plass til høyre-bekken. Madrid ønsker han mest sannsynlig solgt til sommeren, men det blir vanskelig å få igjen investeringen på ca 40 millioner euro.

3. Jovic

Jovic har heller ikke fått båten på rett kjøl. Serberen kom til Madrid som en av de mest ettertraktede talentene i Europa og man var omtrent garantert suksess fra første stund. Jovic har vært utrolig lite involvert i laget og har knapt fått spilletid. Dette har garantert tæret både på utvikling og selvtillit. Det beste for Jovic ville vært et utlån og en retur når Benzema begynner å falme. Men hva gjør man hvis Benzema ikke får god nok konkurranse for posisjonen eller har et annet alternativ å lene seg på? Dette blir interessant å følge.

4. Bale

Bale er en saga for seg selv. Vil han dra? Vil han bli? Ønsker klubben han vekk eller ønsker de at han skal bli? Det beste for laget, og Bale selv, ville kanskje vært et salg. Sagaen om Bale har skapt uro blant fansen og internt i klubben. Allikevel vet man hva som bor i han og hva han kan få til på sitt beste. Men dersom Bale ikke ønsker å gi sitt beste for Madrid, vil man aldri få se Bale skinne i Madrid drakta igjen. Zidane var klar på at Bale skulle bort i sommer, men med skaden på Asensio, snudde han. Kanskje vi får en ende på dette til sommeren?

5. Midtbanen

Mange var sikre på at enten de Beek eller Pogba skulle starte denne sesongen i Spania, men ingen av overgangene gikk i boks. Madrid har allikevel mye å velge i på midtbanen. Valverde har sikret sin plass i laget, samt at Ødegaard har levd opp til forventningene i Sociedad. Er det strengt tatt nødvendig å investere mere på midtbanen? Mange ønsket seg nok Pogba, spesielt etter kommentaren hans om en ny utfordring i fjor sommer. Pogba er i tilegg i en spesiell situasjon i United og det ser ut til at Solskjær planlegger uten franskmannen. Om noen av disse overgangene materialiserer seg er uvisst, men Pogva ville garantert blomstret for Madrid, spesielt under Zidane sin ledelse.

Legg inn en kommentar