Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

20 mål, tre sesonger på rad

Nok en gang var Karim Benzema redningsmannen til Real Madrid. Med to mål mot Elche, nådde franskmannen 20 mål i alle turneringer denne sesongen. Det er tredje sesong på rad med minst 20 mål, 30 mål i 2018/19 og 27 i 2019/20-sesongen, og Benzema har uten tvil vært lagets mest målfarlige spiller i denne perioden. 77 mål er  spesielt imponerende når man tar med i vurderingen at dette har skjedd i kjølvannet av at Real Madrids viktigste spiller gjennom tidende forlot klubben, og fortsatt, snart tre år senere, har ikke klubben vært i nærheten av å erstatte ham.

LEDER: når Sergio Ramos ikke er på banen, er det Karim Benzema som fremstår som den store lederen i laget.

Den som har kommet nærmest er Benzema, selv om man hadde håp til både Hazard og Bale. Etter å ha spilt i skyggen til Ronaldo i så mange år, har han blitt en av de store lederne i laget, og han er viktigere nå enn han noensinne har vært. Gang etter gang er det Benzema som redder poeng, og det avgjørende målet mot Elche var noe av det vakreste noen har gjort i Real Madrid-drakt på lang, lang tid. Et mål for historiebøkene, som fortjente jubel fra 80 000 fans i gledesrus, men måtte ta til takke med tomme tribuner.

Benzema sine 20 mål gjør han til den soleklare toppscoreren i Real Madrid, og det er litt foruroligende hvor viktig én spiller er for laget. Neste mann på toppscorerlisten heter Carlos Casemiro, og har kun seks mål. 14 mål forskjell er alt for mye når han som topper listen ikke har 30+ mål, spesielt i en klubb som Real Madrid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.