Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Real Madrid får hard medfart av spanske journalister

Flere store profiler i spansk media har uttrykt sin frustrasjon over måten Real Madrid spiller på.

Real Madrid imponerte ingen, men som så mange ganger før var to mål av Karim Benzema nok til å sikre seieren hjemme mot Elche. Men til pause stod det 0-0, i en omgang som var blant det svakeste laget har levert denne sesongen. Det manglet flyt og tempo i det offensive spillet og relasjonene var fraværende, noe et dyptliggende Elche-lag takket og bukket for.

En av de mest kjente journalistene i Spania, Josep Pedrerol, tvitret i pausen «jeg kjeder meg». Marca-journalist Juanma Rodriguez var såpass skuffet av det laget hadde levert at han skrev «jeg vet ikke om jeg orker å se mer». Dette er bare to eksempler som maler et presist bilde over et Real Madrid-lag som virkelig ikke hadde møtt opp på jobb. Det var rett og slett dørgende kjedelig å se på.

Starten av andre omgang fortsatte der den første slapp, men etter en drøy time satte Zidane innpå Luka Modric, Toni Kroos og Rodrygo. Samtidig gikk han over fra en 3-5-2-formasjon til 4-3-3 som laget trives langt bedre med. Umiddelbart fikk Los Blancos bedre kontroll på kampen, skapte flere farlige sjanser og vant til slutt 2-1. Dermed lever ennå håpet om å vinne tittelen.

Spaltist i Libertad Digital, Sergio Valentin, mener likevel at det som leveres i den spanske hovedstaden ikke er godt nok, og at det er et mirakel at Real Madrid befinner seg i en situasjon der det fremdeles er håp om å vinne LaLiga.

– Det er et mirakel at de ikke har vinket farvel til gullet. Laget spiller dårlig, veldig dårlig, og det litt for ofte.

Los Blancos spilte ikke særlig god fotball forrige sesong heller, men en knallsterk avslutning etter at fotballen åpnet opp igjen var nok til å stikke av med LaLiga-tittel nummer 34. Atlético Madrid gikk på et overraskende poengtap borte mot Getafe lørdag kveld, noe som gjør at de hvitkledde nå bare er seks poeng bak Diego Simeones menn. For å sitere spanjolene: «HAY LIGA».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.