Intervjuer

Zidane: – Vår holdning var eksemplarisk der ute

Den franske hovedtreneren var fornøyd etter 2-0 seieren mot Getafe, men mener mannskapet må jobbe videre og ikke fokusere på hva alle andre gjør.

 

Zinedine Zidane tok til medierommet på Alfredo Di Stéfano etter den komfortable seieren mot Getafe og oppsummerte kampen slik:

– Vi brukte denne formasjonen i kveld for å tilpasse oss situasjonen, gitt at vi har mange spillere ute. Vi gjennomførte kampen på en god måte uten å ha tilpasset oss dette systemet så mye. Jeg er glad på spillernes vegne siden de presterte veldig bra defensivt. Vår holdning var eksemplarisk der ute. Vi konsentreres oss bare om oss selv. Det er fortsatt 48 poeng å spille for, og vi skal bare fortsette å fokusere på oss selv. Vi må kjempe, fortsette vårt harde arbeid og ikke se på hva andre gjør. I kveld var en god seier, det var vår andre seier på rad og det trengte vi alle.

LaLiga-tittelen

– Jeg tror ikke fansen tror at vi ikke vil vinne LaLiga. De tror alltid at vi kan snu ting og det er det vi prøver å gjøre, men det kan være vanskelig. Vi tror på oss selv. Det er mange kamper igjen, og vi har fortsatt mye å spille for.

Isco

– Han kunne ikke spille mye, siden han bare har trent med laget en gang denne uken. Han fikk et innhopp, men vi jobbe han tilbake gradvis.

Bytte

– Tanken var å ta av Vinicius, men så fikk Marvin en smell og vi måtte endre planen.

Hva tenker du om franskmannens formasjonsskifte?
ÅPNET BALLET: Karim Benzema scoret kampens første mål med hodet en time ut i oppgjøret. Vinícius Júnior hadde målgivende pasning.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.