Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Tre forsvarsspillere tilgjengelige mot Valencia

Etter at Marcelo skadet seg mot Getafe i går, har Real Madrid kun tre forsvarere tilgjengelige til neste kamp.

Marcelo skal undersøkes ytterligere i morgen (torsdag), men det meste tyder på at han også blir utilgjengelig mot Valencia. I gårsdagens oppgjør ble brasilianeren byttet ut med skade. Marvin Park, som har fått sjansen i de to siste kampene, ble også byttet ut på grunn av en skade.

Dermed har Zidane bare tre forsvarsspillere fra førstelaget klare til kamp når Estadio Alfredo di Stéfano gjester Valencia på søndag. Disse er Mendy, Nacho, og Varane. Dermed er det sannsynlig at vi får se en trebackslinje med nettopp disse tre, ettersom det kunne se ut som om det var formasjonen også mot Getafe.

NUMMER TO: Ferland Mendy scoret sitt andre mål for Real Madrid, og samtidig kampens andre mål etter et innlegg fra Marcelo.

Real Madrid-spillerne har vært svært skadeutsatt i år, og for øyeblikket er listen over skadede spillere svært lang. Rodrygo Goes, Eden Hazard, Fede Valverde, Sergio Ramos, Lucas Vazquez, Alvaro Odriozola, Eder Militao, og Marcelo er alle en del av listen. I tillegg er Marvin Park skadet, men har regnes ikke som en del av førstelaget enda.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.