Intervjuer

Zidane om Frankrike-jobben: – Det kan skje

Zinedine Zidane ble i går pekt ut som en potensiell Didier Deschamps-erstatter av Le Graet, som er leder av det franske fotballforbundet. Le Graet har vært president siden 2011, og har et godt forhold til Zidane. Han sa nylig i et intervju at han ønsker å hente franskmannen som landslagets nye trener – den dagen Deschamps gir seg.

Deschamps har hatt stor suksess som Frankrike-trener og vant VM i 2018 med «Les Bleus». Han har en kontrakt som går ut i 2022 – etter VM i Qatar. Zidane møtte tidligere i dag pressen foran søndagens kamp mot Valencia, og hadde følgende å si da en journalist la fram Le Graets utsagn for Los Blancos-treneren:

– Det kan være et mål for meg en dag. Jeg har sagt det før også, at det kan skje en dag. Men for øyeblikket er jeg her, og jeg nyter den daglige jobben jeg legger ned i denne klubben.

Spansk presse har de siste ukene spekulert i at Zidane er ferdig som Real Madrid-trener etter denne sesongen. Resultatene har ikke vært gode nok, og Champions League er det eneste som fremdeles er innenfor rekkevidde – selv om det ser mørkt ut med tanke på måten Los Blancos har prestert. Marseille – klubben Zidane spilte for i Frankrike – har også ved flere anledninger blitt nevnt som en mulig neste destinasjon for franskmannen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.