Nyheter

Troppen: Valencia (H)

Zinedine Zidane tar med seg 19 spillere til hjemmekampen mot Valencia, deriblant Toni Kroos, Lucas Vázquez og Dani Carvajal som alle er tilbake fra skade.

Søndag ettermiddag venter en ny kamp for Zinedine Zidanes Real Madrid når Valencia kommer på besøk. Los Blancos skal revansjere det ydmykende 4-1-tapet på Mestalla i november, og i troppen til morgendagens kamp kunne endelige Zidane inkludere spillere som har mistet de siste kampene grunnet skader.

Både Dani Carvajal og Lucas Vázquez er tilbake i kamptroppen etter muskelskader, og dermed ser det ut til at Zidanes floke på høyreback-posisjonen løser seg når de to beste alternativene er tilbake og tilgjengelige. Med det sagt så er Castilla-spilleren Marvin ikke med i troppen, etter at han ble byttet ut mot Getafe grunnet en liten skade.

TILBAKE: Lucas Vázquez er tilbake etter å ha vært ute med en muskelskade de siste kampene.

Zinedine Zidane har fortsatt en lang liste med spillere utilgjengelige grunnet skade, blant annet Eden Hazard, Federico Valverde, Álvaro Odriozola, Éder Militão og Marcelo. Av den grunn har franskmannen nok en gang valgt å inkludere noen spillere fra Real Madrid Castilla, og Sergio Arribas, Miguel Gutiérrez og Víctor Chust får dermed fornyet tillit i troppen til morgendagens kamp.

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Varane, Nacho, Mendy, Chust og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Kroos, Isco og Arribas.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Lucas og Mariano.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.