Intervjuer

Zidane: – Jeg fokuserer kun på jobben min

Zinedine Zidane møtte pressen i forkant av morgendagens oppgjør mot Mallorca!

LaLiga fortsetter å rulle videre og kampene kommer tett som hagl for tiden. Zinedine Zidanes mannskap tok en svært viktig seier i forrige serierunde mot Real Sociedad, og topper nå LaLiga-tabellen på bedre innbyrdes resultat enn Barcelona.

I morgen kveld er det Mallorca som er motstandere på Di Stefano, et lag Real Madrid bør slå ganske greit. Det blir hyggelig å se Takefusa Kubo som er på utlån, og hva han kan utrette. Zidane møtte for kort tid siden pressen, og hadde følgende å si om kampen:

– Det blir en kamp mot et lag som ønsker å ta tre poeng mot oss. Det blir ikke enkelt, og det så vi forrige gang vi møtte hverandre i serien. Vi må fokusere på kampen og sørge for at vi har kontroll fra første spark på ballen og til dommeren blåser i fløyta.

Dommerne

– Madrid er en stor og viktig klubb, og det er normalt at folk prater om oss hver dag. Alle kan ha sin mening. Det er deres jobb å skrive saker, men jeg fokuserer på min jobb som er å lede laget til seiere. Vi har kun fokus på det som foregår på banen.

Tanker om kampoppsettet

– Jeg vil ikke snakke om det. En dag er det kampoppsettet, en dag er det dommerne… det er alltid noe som skjer her. Jeg gjør bare jobben min og fokuserer på kampen i morgen. Det er åtte serierunder igjen og det er det eneste som interesserer meg. Jeg har mine meninger jeg også, akkurat som alle andre.

Hazard og Vinicius Jr.

– Jeg vil at mine spillere skal være komfortable på banen. Det er ikke umulig at de kan spille sammen. Begge foretrekker å spille ute til venstre, men det kan komme kamper der de skal spille sammen også.

Legg inn en kommentar