Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane hyller sine spillere: – Dette laget har ingen begrensninger

Zinedine Zidane hyller Real Madrid etter 3-1-seieren over Liverpool, men vil samtidig ikke ta noen gleder på forskudd.

Real Madrid leverte sesongens beste kamp mot Liverpool og vant 3-1 over Merseyside-klubben. Vinicius Jr. sendte Real Madrid i ledelsen på fantastisk vis etter å ha tatt ned en langpasning fra Toni Kroos med brystet og en kontant avslutning i mål. Noen minutter senere skulle vertene doble ledelsen. En horribel heading bakover i banen av Trent Alexander-Arnold sørget for at Marco Asensio enkelt kunne løpe inn kveldens andre Real Madrid-scoring. Mohammed Salah utlignet for de rødkledde etter pause, men det var til ingen nytte. Etter en drøy time på kampuret fastsatte kampens store spiller, Vinicius Jr., resultatet til 3-1 etter en rapp avslutning.

Zinedine Zidane har fått mye kritikk for måten laget har fremstått på denne sesongen. Men med over 50 skader, sentrale spillere som knapt har bidratt og mye utenomsportslig tøy, har laget likevel gode muligheter til å nå en semifinale i Champions League, samt kjempe helt til siste slutt om å vinne LaLiga. Franskmannen var fornøyd med det han fikk se av sine menn mot Liverpool.

– Jeg er glad for mine spillere. Vi forbereder oss til kamper, men det er aldri enkelt. Vi gjennomførte kampen mesterlig fra start til slutt. Det er en fortjent seier, og nå må vi nyte denne prestasjonen, også må vi forberede oss til neste kamp på lørdag.

– Jeg vet ikke om dette var Vinicius’ beste kamp for oss, men to mål i en kvartfinale er svært betydningsfullt for ham. Han jobber hardt, akkurat som alle andre på laget, så det er viktig at han får belønning i form av mål. Det eneste han har manglet i spillet sitt er mål, så jeg er veldig glad på hans vegne. Han fortjener det.

Selv om Real Madrid vant første kamp 3-1 og har sikret seg et godt utgangspunkt, vil ikke Zidane ta noen gleder på forskudd.

– Vi har ikke vunnet noe som helst enda. Vi er fornøyde med resultatet, og spillerne har gjort en stor jobb med tanke på alle problemene vi har hatt, men det er fremdeles lenge igjen. Vi kommer til å kjempe i to turneringer.

Samtidig ønsker trenerlegenden å hylle sine spillere, som han kaller for «et lag full av karakter».

– Alle spillere går gjennom vanskelige øyeblikk. Det har ikke vært enkelt for dem, men jeg er overbevist om at alt er på riktig spor. De kjemper hardt i hver eneste kamp og gir alltid alt. Dette laget har ingen begrensninger, det er det som er det beste. Spillerne her har mye erfaring og har vunnet alt, men likevel har de den samme sulten som tidligere til å oppnå store ting.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.