Intervjuer

Zidane etter lagets tredje strake seier: – Vi må være stolte

Real Madrid sin tredje strake seier var et faktum etter 2-0 borte mot Levante og Zidane mente laget sitt hadde kjempet for tre nye poeng.

Etter 2-0 seier på Estadio de la Ceramica snakket Zidane med pressen og hadde følgende å si om kampen:

– Vi startet første omgang veldig bra og de første 15 minuttene av andre omgangen. Vi hadde to eller tre sjanser i andre omgang. Vi ønsket et høyt press, og sjansene våre kom fra det presset. Vi må være stolte og fornøyde over det vi har gjort i dag.

– Vi er i en tidlig fase av LaLiga, og har kun spilt fire kamper, tre seiere og en uavgjort. Jeg skulle gjerne sett at vi punkterte kampen tidligere, men scoringen kom til slutt.

Motstanderne

– Vi møter forskjellige motstandere, og de kan være i god form, slik er fotballen. Levante leverte en solid kamp og kom seg til flere sjanser. Vi måtte kjempe for poengene, men det er normalt.

– Jeg er ikke bekymret for mangelen med mål. Vi har nettopp startet sesongen og har mye som kan forbedres. Hvis du ikke spiller bra, er det viktig å hente poengene, og vi gjorde det i dag. Courtois er en del av laget og leverte nok en ny kamp. Hver målvakt ønsker å redde laget sitt noen ganger. Vi skaper sjanser, det er positivt og vi må fortsette med det.

(Saken fortsetter under bildet)

GODKJENT: Selvom prestasjonene ikke har vært ypperlige, kan fortsatt Zidane smile over tabelltopp og tre strake seiere.

Vinicius Jr.

– Han scoret i dag. Hva mer kan jeg be om fra ham? Han prøver å jobbe hardt og forbedre oss samtidig. Vi må være fornøyde, det er positivt med en ny scoring og det var et flott skudd.

Holdt nullen

– Jeg kommer ikke ut av kampen med en dårlig følelse. Det stemmer at Levante hadde et par sjanser, men jeg er ikke bekymret. Vi vet at vi kan slippe til færre sjanser, og det skal vi prøve på. Vi tar med oss det positive, som er de tre poengene, 2-0 på bortebane og at vi holder nullen på ny.

Legg inn en kommentar