Intervjuer

Vinicius Jr. scoret i sin 50. seriekamp: – Jeg er fornøyd med både seieren og målet

Den unge brasilianeren scoret i sin andre kamp på rad og ble avgjørende borte mot Levante, men Vinicius Jr. innrømmet etter kampslutt at det ble en utfordrende kamp.

Real Madrid slo Levante på bortebane og er nå serieledere. Vinicius Jr., som spilte sin 50. seriekamp, scoret kampens første mål etter et flott skudd:

– Jeg er fornøyd med seieren og målet. Vi må fortsette å jobbe hardt og forbedre oss for å hjelpe klubben. Nå er det viktigste å hvile og fokusere på nestekamp. Levante er et godt lag som er vanskelige å møte. Vi måtte jobbe hardt for å score og vi manglet litt av rytmen som kommer gradvis i sesongen. Jeg er sikker på at vi kommer bedre tilbake etter landslagspausen.

Vinicius Jr. har etter kampen mot Levante spilt 50 seriekamper for klubben. Så langt har 30 av disse kampene resultert i seier og brasilianeren har scoret syv ligamål.

(Saken fortsetter under bildet)

Casemiro
GODKJENT: Casemiro fikk et tidlig gult kort, men leverte fortsatt en god kamp.

Den brasilianske midtbanekrigeren Casemiro hadde følgende å si etter kampslutt:

– Det er tre viktige poeng som sender oss til toppen av tabellen. Vi må fortsette med å vinne og jobbe hardt. Det er nøkkelen, når du jobber hardt, får du belønningene og laget har jobbet veldig bra. Vi visste at Levante er et godt lag, men laget ga alt for seieren. Vi blir gradvis bedre og jobber for å få inn rytmen. Nå venter landslagspausen, og så fokuserer vi på neste kamp.

Hva synes du om kampen?

Legg inn en kommentar