Intervjuer

Zidane: – En dårlig dag på jobben

Real Madrid gikk på et overraskende 4-1-tap borte mot Valencia. Zidane valgte å gå for en noe overraskende ellever, der Mendy og Kroos blant annet startet kampen på benken. Marcelo og Isco maktet nok en gang ikke å sette sine preg på kampen, og da Real Madrid ga vekk hele tre straffespark, sier det seg selv at det blir vanskelig å ta poeng. Etter kampen var Zidane skuffet.

– Vi spilte bra den første halvtimen, men etter scoringen deres smuldret vi opp. Tre straffespark, et selvmål…det er vanskelig å forklare vår prestasjon i dag. Vi startet bra, men etter utlikningen endret alt seg.

– Jeg ønsker ikke å bli involvert i prat om dommerne. De gjør jobben sin, og jeg gjør jobben min med å velge en ellever. Folk kan si det de vil. De er alle Real Madrid-spillere og må prestere. Vi må prestere, men det var en vanskelig kamp i dag. Det var en dårlig kamp av oss, og en dårlig dag på jobben.

Balansen i laget

– Vi vet at vi må være sterke defensivt, det er det det handler om. Vi vet at dersom vi er sterke og i balanse, så har vi spillere offensivt som er kapable til å gjør en forskjell.

Taktikk

– Jeg synes ikke de var overlegne taktisk. Vi forberedte oss bra til kampen. Det er mitt ansvar å finne løsninger, og i dag klarte vi ikke å endre ting etter utlikningen.

Legg inn en kommentar