Intervjuer

Zidane: – Du får meg til å le

I morgen kveld får Los Blancos besøk av Granada. Real Madrid har vunnet fem kamper på rad og er i god form for tiden. Zinedine Zidane møtte lørdag formiddag pressen i forkant av oppgjøret.

– Det er en veldig viktig kamp. Vi møter et lag som er inne i en veldig god sesong. Det er et tøft lag å spille mot. Det finnes ingen enkle kamper i denne ligaen, og spesielt ikke mot et godt lag som Granada. Når man spiller mot lag som ligger dypt, er det vanskelig. Mot lag som angriper, er det lettere å finne rom. Jeg tror Granada kommer til å spille god fotball.

Zidane har fått mye spørsmål om alle rotasjonene han normalt sett pleier å gjøre. De siste kampene har det vært mindre av det.

– Du får meg til å le. Når jeg roterer, spør du hvorfor jeg gjør det. Når jeg ikke roterer, sier du at jeg må rotere. Laget spiller bra og alle spillerne er klare. Det er mange kamper som skal spilles. Jeg regner med alle spillerne mine.

Det har vært mye snakk om situasjonen i forrige kamp hvor Eibar-spillerne mente at ballen traff armen til Ramos. I ettertid har Barcelona-trener Ronald Koeman også gått ut og sagt at det burde vært et klart straffespark.

– Det er irriterende, fordi det er slike ting jeg ikke liker å bli involvert i. Dommerne er en del av spillet. De kan gjøre feil, akkurat som alle oss andre.

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.