Nyheter

– Vi kommer snart tilbake

De tre skadeskutte stjernene, Eden Hazard, Rodrygo Goes og Federico Valverde, har kommet med positive nyheter til Los Blancos-fansen, på Instagram.

Som kjent sliter klubben med en skadesituasjon ut av en annen verden. Per dags dato, har Los Blancos hele ni (!) fravær i forkant av onsdagens Champions League-møte med Atalanta. Flere stjernespillere vil miste toppoppgjøret, og blant disse finner vi Eden Hazard, Rodrygo Goes og Fedrico Valverde. De tre spillerne kom nylig med en beskjed, på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CLjxKkLBtEW/

 

Ovenfor ser vi et bilde hentet fra Rodrygos Instagram-konto, hvor brasilianeren – på vegne av seg selv, Hazard og Valverde – melder følgende: – Vi kommer snart tilbake.

Federico Valverde har også lagt ut et lignende innlegg.

Dette er selvfølgelig gledelige nyheter for Real Madrid, med tanke på at disse spillerne er raskere tilbake på feltet enn først forventet.

Ingen av disse tre spillerne har derimot trent med laget, men holdt på med egentrening ved siden av, og vil naturligvis ikke være med mot Atalanta. Når det er sagt, skal et ekstremt viktig, El Derbi Madrileño, spilles like etter Champions League-åttendedelsfinalen mot Atalanta. Forhåpentligvis ser vi da disse tre på banen i det helt spesielle toppoppgjøret mot serieleder Atlético søndag 7. mars.

Zidane blir uansett nødt til å ta med flere Castilla-spillere i onsdagens Champions League-tropp, når følgende ni spillere er utilgjengelige:

Eden Hazard, Rodrygo Goes, Federico Valverde, Karim Benzema, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Odriozola, Eder Militão og Marcelo. 

Legg inn en kommentar