Cantera

1-1: Castilla rotet bort seieren mot Poblense

Latasa sendte Castilla oppskriftsmessig i ledelsen på Alfredo Di Stéfano, men utnyttet ikke mulighetene sine og rotet bort seieren.

Mål:

1-0 (min. 21): Latasa.

1-1 (min 58): Rubén Jurado.

Real Madrid Castilla delte poengene med Poblense søndag ettermiddag. De hvite står nå med seks kamper uten tap på eget gress og tok ledelsen da Latasa overlistet Imanol i første omgang, men Jurado utlignet for gjestene i andre omgang. Raúl sitt mannskap tok med seg et viktig poeng før en tøff uke hvor Rayo Majadahonda og Internacional de Madrid venter til dyst.

Vertene dominerte spillet helt fra avspark, Poblense-målvakt reddet mesterlig når Latasa forsøkte seg kun minutter ut i kampen. Raúl sitt mannskap spilte med god intensitet og det 21. minutt fikk vertene betalt for presset. Midtbanespiller César serverte Latasa som gjorde ingen feil mot Imanol, dermed ledet Castilla 1-0 fortjent. Den resterende tiden av omgangen klarte ingen av lagene å skape noen gode muligheter.

Etter omstarten doblet Latasa nesten ledelsen, men headingen hans snek seg utenfor stolpen. Poblense spilte seg mer inn i kampen og begynte å skape flere gode sjanser. Rubén Jurado utlignet i det 58. minuttet og Toni Fuidias måtte se nullen sin sprekke. Castilla skapte flere gode muligheter før kampslutt, men maktet ikke å sette inn vinnermålet.

Lagoppstillinger

1- Real Madrid Castilla: Toni Fuidias, Gila, Dotor, César, Sintes, Pablo Ramón, Hugo Vallejo (Aranda, 71 ’), Kenneth (Peter, 59’), Santos, Latasa og Retuerta.

1- Poblense: Imanol, Mateo, Calonge, Jaime (Mateu, 88 ‘), Lucas, Rubén Jurado (Dani Benítez, 65’), Aitor (Damià, 88 ‘), Peque (Víctor, 76’), Javi Moreno (Alberto , 76 ‘), Pep Vidal og Álvaro.