Mats Hermansens spesialer Ryktebørsen

Troverdig kilde: Ronaldo ønsker seg kanskje tilbake til Madrid.

Josè Fèlix Diaz i MARCA regnes som en troverdig kilde for Madrid-nytt og han mener at Ronaldo muligens ønsker seg vekk fra Juventus og tilbake til Madrid.

Etter Champions League-triumfen over Liverpool i 2018 takket Ronaldo for tiden sin i Real Madrid og hintet om at han kanskje skulle dra. Ingen ville helt tro det og de fleste regnet med at det var et nytt forsøk på å få en mere lukrativ kontrakt. Vi visste jo at Pèrez og Ronaldo ikke var helt enige om vilkårene, samt at Ronaldo ikke likte all praten om å finne den neste «Ronaldo». Når det dermed var bekreftet var det fortsatt mange ubesvarte spørsmål. Men Ronaldo har i den siste tiden vist at forholdet til gamle klubben ikke er så ille allikevel.

Josè Fèlix Diaz mener at Ronaldo offentlig forsøker å bygge opp forholdet til Madrid. Alt begynte 1.mars i år under El Clàsico. Ronaldo skal ha ringt til Pèrez og fikk ordnet billetter til kampen. Etter seieren feiret han med noen innlegg på sosiale medier. Det samme gjorde han 25.oktober i år når Madrid på nytt vant oppgjøret. Flere medier har også, uten særlig grunnlag, skrevet om at Ronaldo angrer seg og vil tilbake til den spanske hovedstaden. Det har også blitt rapportert om at Juventus ønsker å selge portugiseren pågrunn av hans høye lønn og dermed er det vel naturlig med en retur til Madrid? MARCA drar det ikke så langt, men i følge Josè så ønsker iallefall Ronaldo å rette opp i det kanskje litt brukne forholdet. Kan dette være for å legge til rette for en retur?

Vil Ronaldo noen gang komme tilbake? Mest sannsynling ikke. Skal det bli en realitet må han ihvertfall gå med på en lavere lønn og jeg tror heller ikke Madrid er interessert i å betale så mye i en eventuell overgangssum. Rent sportslig er jo Ronaldo fortsatt en av verdens beste spisser og han er nå toppscorer i Serie A sammen med Zlatan. Men skal Madrid satse videre på en gammel hest? Sats heller på Mbappe eller Haaland sier jeg, men hvem vet. En Ronaldo retur ville ihvertfall satt fyr på fansen.

Legg inn en kommentar