Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

To enorme prestasjoner

Midtbane-duoen Toni Kroos og Luka Modrić kontrollerte og briljerte i kampen mot Deportivo Alavés.

Real Madrids storseier mot laget fra Vitoria ga virkelig mersmak hos Los Blancos-fansen. Alle med hjerte i Real Madrid, ble beundret av måten laget framstod på lørdag kveld. Kampen hadde noen helt fantastiske scoringer, og alle de fire nettkjenningene til Real Madrid var lekre som få. Spesielt godt var det å se Eden Hazard i storslag igjen, for ikke å glemme Benzemas bunnsolide kamp fra spissplass. Allikevel, skal ikke denne artikkelen være en hyllest til noen av disse, men to ringrever på midtbanen som har prestert på et ekstremt høyt nivå i en årrekke.

Driblefant Luka Modrić og hovmester Toni Kroos, var helt enorme lørdag kveld. La oss begynne med tyskeren, den vakre 1-0-scoringen kommer etter en meget følelsesladd corner fra Toni Kroos. Tyskeren sa seg derimot ikke fornøyd med dette, midtbaneeleganten var meget delaktig i kampen og tok et stort ansvar, både i det oppbyggende spillet og det som foregikk på siste tredjedel. I tillegg, for å toppe det hele, vartet tyskeren opp med en særdeles vakker chip inn i bakrommet til Alavés – som ble tatt godt vare på av Eden Hazard.

Jeg ønsker derimot å gi den største hyllesten til 35 år gamle Luka Modrić. Den elegante kroaten viste seg fram ved flere anledninger, blant annet i starten av første omgang, med noe jeg vil kalle sesongens pasning. Nei, jeg har ikke sett alle pasninger som har blitt slått sesongen 2020/21, men denne var helt unik. Fra midtsirkelen slår kroaten en kraftfull utside-pasning i retning mellom Alavés’ midtstopper og back. Med en perfekt krafttilpasning og retning, ender Ferland Mendy helt alene med motstanders keeper, dessverre roter franskmannen bort sjansen og Modrić får ikke den hyllesten han fortjener.

Kroaten er også meget aktiv i hele første-omgang, og Modrić er til og med enorm i gjenvinningsfasen. I 2-omgangen gjør kroaten noen feilvurderinger, men han viser at han ønsker å skape noe fremover i banen, og i slutten av kampen noterer han seg for en målgivende, etter en praktfull spillvending til Benzema. Personlig, er jeg sikker på at kroaten ville hatt enorme tall hvis bakromstruslene i Real Madrid hadde vært større.

BALLON D’OR: Luka Modric poserer med Ballon d’Or-trofeet han vant høsten 2018.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.