Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Theo Hernandez: – Fikk ikke nok sjanser i Madrid

Real Madrid har siden 2015 gradvis gått fra å hente store stjernespillere for enorme summer, til å hente unge, store talenter. Klubben har de siste sesongene øst ut store summer på unge spillere. Vinicius Jr., Rodrygo Goes, Reinier Jesus, Eder Militao, Theo Hernandez, Alvaro Odriozola mfl. er eksempler på det. Det har vist seg å gi blanda resultater.

Zinedine Zidane stoler ofte på den «gamle garden» og har en stamme i laget som han ofte setter sin lit til. Det har gjort at mange unge spillere har forlatt klubben i håp om å få mer spilletid andre steder. Theo Hernandez og Achraf Hakimi er to spillere som har forlatt klubben, og som nå regnes å være i toppsjiktet i verden i sine back-posisjoner. Det har skapt frustrasjon blant Madrid-supporterne.

23 år gamle Theo Hernandez har denne sesongen vært en av de beste backene i Europa, og har virkelig funnet sin plass i Serie A og Milan. I et nylig intervju med DAZN forteller han at manglende spilletid i Madrid var en av årsakene til at han valgte å dra.

– Achraf og jeg spilte ikke mye i Madrid, så det beste for oss var å dra. Når du er der, men ikke får nok sjanser, ikke nok spilletid og kjenner at du ikke trives, så må du prøve å gjøre noe. Vi gjorde vårt beste.

Zidanes framtid i den spanske hovedstaden har blitt hyppig diskutert denne sesongen. Franskmannen er kjent for å få det beste ut av de aller beste spillerne, men er ikke like flink til å utvikle unge spillere. Hvis Real Madrid gjør flere store signeringer i sommer, kan det vise seg at Zidane er en rett mann for veien videre. Men hvis økonomien setter en stopper før det, bør klubben foreta seg vurderinger og finne ut om Zidane virkelig er mannen de skal sette sin lit til det neste året.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.