Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane: – Jeg liker det Mbappé gjorde

Zinedine Zidane sover nok ikke særlig godt for tiden med tanke på at nesten halve laget er ute med skader, men kamp skal det likevel bli i morgen. Los Blancos ligger seks poeng bak serieleder Atlético Madrid, som har en kamp til gode. Det er 45 poeng igjen å kjempe for, og i morgen er det Real  Valladolid som venter for Zidanes mannskap. Franskmannen møtte pressen fredag formiddag.

– Vi har hatt en fantastisk uke, så nå er det på tide å vise det i kamp. Det blir en tøff kamp. Real Valladolid er et lag som sliter, og på hjemmebane kommer de nok til å gi alt de har for å vinne. Jeg vil se en god prestasjon fra laget fra første til siste minutt. Vi har fremdeles to turneringer, LaLiga og Champions League, hvor vi er med i kampen om å vinne.

Benzema

– Han kommer ikke til å være med i morgen. Det er alltid synd når spillerne pådrar seg skader og vi vet hvor viktig han er for oss. Vi må nå se på andre alternativer, men håper han er tilbake med oss igjen så raskt som mulig.

Skader

– Vi ønsker å unngå alle disse skadene, men dessverre er det flere faktorer som påvirker spillernes helse. Tålmodighet blir viktig, og så får vi sørge for at de som er her gir alt. Fotball er en tøff idrett i disse dager.

Kontraktsforlengelser og nye signeringer

– Det er alltid diskusjoner, og folk får si det de vil. Vi ønsker å binde de som er her til klubben så fort som mulig, det er det beste for alle. Dette er Real Madrid, og her vil det alltid være snakk om nye spillere. Det kommer aldri til å stoppe. Alt vi bryr oss om, er de kommende kampene.

Mbappés hat-trick på Camp Nou

– Jeg ser alle kampene. Jeg nyter å se god fotball, akkurat som alle andre. Han var fantastisk i forrige kamp og jeg likte det jeg så, fordi vi kjenner hverandre. Jeg så kampen som en supporter, og nøt det han gjorde på banen. Supporterne har selvsagt rett til å ønske ham til klubben, men alt vi tenker på er morgendagens kamp.

Mbappé eller Haaland?

– Det er to veldig gode spillere, akkurat som Messi, Ronaldo, Neymar.. De viser at de er gode på kort- og lang sikt. I denne klubben diskuterer vi signeringer og andre ting sammen. Men som jeg har sagt mange ganger, vi tar ting dag for dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.