Nyheter

Spillere på landslagssamling

Real Madrid har for øyeblikket hele tolv spillere ute på landslagssamling, det venter flere spennende og avgjørende kamper for en rekke av spillerne.

Følgende madridistas er blitt kalt opp til sine landslagstropper for å spille i landslagspausen: Sergio Ramos (Spania), Raphäel Varane og Ferland Mendy (Frankrike), Thibaut Courtois (Belgia), Toni Kroos (Tyskland), Luka Modrić (Kroatia), Luka Jović (Serbia), Andriy Lunin (Ukraina) og Martin Ødegaard (Norge) vil være involvert i alt fra vennskapskamper, Nations League-kamper og EM-sluttspillskamper. Casemiro og Rodrygo (Brasil) og Fede Valverde (Uruguay) skal spille kvalifiseringskamp for Quatar-VM.

Portugal-Spania (0-0)

Spania-Sveits (lørdag 10, 20.45)

Ukraina-Spania (tirsdag 13, 20.45)

Ramos kom sent inn i vennskapskampen mot Portugal, som endte målløs i Lisboa. For det spanske landslaget venter Sveits på Alfredo Di Stéfano for et Nations League-oppgjør. Deretter venter Lunins Ukraina for Sergio Ramos og resten av det spanske landslaget.

Frankrike-Ukraina (7-1)

Frankrike-Portugal (søndag 11, 20.45)

Kroatia-Frankrike (onsdag 14. 20.45)

Varane spilte andre omgangen i Frankrike sin vennskapskamp mot Ukraina på Stade de France. Den samme arenaen er vertskap når Portugal venter i Nation League, før det franske laget drar til Kroatia for å spille sin neste kamp i turneringen. Ferland Mendy fikk en sen innkalling til den franske troppen for å erstatte Dubois, og han vil sluttet seg til troppen etter kampen mot Ukraina.

Sveits-Kroatia (1-2)

Kroatia-Sverige (søndag 11, 18:00)

Kroatia-Frankrike (onsdag 14. 20.45)

Det kroatiske landslaget, ledet av Modrić, beseiret Sveits i sin vennskapskamp, før de dro hjem til Zagreb der Nation League-kampene skal spille. For Modrić venter Sverige og Varanes Frankrike i Nation-League kampene.

(Saken fortsetter under bildet)

Frankrike-Ukraina (7-1)

Ukraina-Tyskland (lørdag 10, 20.45)

Ukraina-Spania (tirsdag 13, 20.45)

Ukraina-laget, med Lunin, gjorde sitt første stopp på denne internasjonale pausen på Stade de France, hvor de tok imot franskmennene og Raphäel Varane i en vennskapskamp. Etter det brutale 7-1 tapet venter to kamper på Olympic Stadium i Kiev i Nations League. Den første mot Tyskland, med Kroos i troppen, før de er vert for Sergio Ramos sitt Spania.

Belgia-Elfenbenskysten (torsdag 8. kl.20.45)

England-Belgia (søndag 11, 18:00)

Island-Belgia (onsdag 14. 20.45)

Courtois skal spille en vennskapskamp og to Nations League-kamper med sitt landslag. Først ønsker de Elfenbenskysten velkommen til King Balduino Stadium, før de tar fatt på England og Island på bortebane, på kampdag 3 og 4 i Nations League.

Norge-Serbia (torsdag 8. kl.20.45)

Serbia-Ungarn (søndag 11. 20.45)

Tyrkia-Serbia (onsdag 14. kl.20.45)

Luka Jović har tre avgjørende kamper å håndtere med Serbia. Det første er et besøk til Norge, som har innkalt Martin Ødegaard til EM-kvalifiseringskampen. De resterende to kampene er Nations League-møter, mot Ungarn i Beograd og Tyrkia i Istanbul.

Norge-Serbia (torsdag 8. kl.20.45)

Norge-Romania (søndag 11, 18:00)

Norge-Nord-Irland (onsdag 14. kl.20.45)

Martin Ødegaard er i Norge-troppen for deres tre kommende kamper. For midtbanespilleren venter først en EM-kvalifiseringskamp mot Serbia (med Jović), deretter de neste to Nations League-kampene mot Romania og Nord-Irland. Alle tre møtene vil finne sted på Ullevaal Stadion i Oslo.

Brasil-Bolivia (lørdag 10. kl. 02.30)

Peru-Brasil (onsdag 14. kl. 14.00)

Casemiro og Rodrygo er i den brasilianske troppen for de to kvalifiseringsmøtene for VM i Qatar. Først venter Bolivia i Sao Paulo, før de drar til Peru og Estadio Nacional i Lima.

(Saken fortsetter under bildet)

Uruguay-Chile (fredag ​​9. kl. 00.45)

Ecuador-Uruguay (tirsdag 13, 23:00)

Fede Valverde vil også spille kvalifiseringskamp til Qatar-VM. Det uruguayanske mannskapet er vertskap for Chile i Montevideo, før de reiser til Ecuador for det andre oppgjøret.

Ukraina-Tyskland (lørdag 10, 20.45)

Tyskland-Sveits (tirsdag 13, 20.45)

Toni Kroos er kalt inn i den tyske troppen for deres to Nation League-kamper. Den første er mot Ukraina i Kiev, før de ønsker Sveits velkommen til Köln i det andre oppgjøret. Det tyske laget møter Tyrkia før Nation League-kampene, men Kroos vil ikke være involvert i denne kampen.

Hvilken landskamp gleder du deg mest til?

Legg inn en kommentar