Skader

Skadeoppdatering: Dani Carvajal

Dani Carvajal har pådratt seg en ny skade og ventes å være ute i rundt to uker.

Real Madrid tok en overbevisende 0-2-seier borte mot Inter på San Siro onsdag kveld, og sikret seg dermed et godt utgangspunkt i sin Champions League-gruppe. En av flere spillere som gjorde en god kamp var Dani Carvajal, som spilte sin andre kamp etter å ha vært ute med en kneskade i snaut to måneder.

Nå har imidlertid Real Madrid bekreftet at den spanske høyrebacken har pådratt seg en ny skade, og antageligvis ble belastningen med to tøffe bortekamper for mye for Carvajal etter å ha vært ute såpass lenge. Real Madrid har nå bekreftet at Carvajal har pådratt seg en ny skade og sluppet en pressemelding.

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Dani Carvajal, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en muskel-skade i hans høyre legg. Han vil kontinuerlig bli evaluert. 

José Luís Sánchez, som følger Real Madrid tettere enn de fleste for den spanske TV-kanalen La Sexta, melder at Dani Carvajal vil være ute i omlag to uker. Hvis dette stemmer så vil Carvajal gå glipp av kampene mot Alavés, Shakthar Donetsk, Sevilla og Borussia Mönchengladbach. Målet blir dermed å rekke El Derbi Madrileño, som spilles 12. desember klokken 21:00 på Estadio Alfredo Di Stéfano.

1 comment

Legg inn en kommentar