Nyheter

Fem akademispillere fra start i seieren mot Inter

Real Madrid leverte en god forestilling mot Inter og vant til slutt komfortabelt 2-0 i Italia. Arturo Vidals utvisning ødela mye for et Inter-lag som hadde kniven på strupen, men til og med før han ble sendt ut var det ingen tvil om hvem som var det beste laget.

Los Blancos manglet flere viktige spillere, men det som er gledelig å se er at seieren kom med fem spillere som har en fortid i Castilla.

Dani Carvajal er nærmest født og oppvokst i Real Madrid, og har med unntak av et låneopphold i Leverkusen, vært i den spanske hovedstaden hele livet. Denne sesongen har han slitt med en kneskade, men har nå spilt for fullt i de to siste kampene mot Villarreal og Inter. Klubbens ubestridte førstevalg på høyrebacken, og en spiller som hever laget mange hakk med sin tilstedeværelse på banen.

Kampen mot Inter ble spilt uten kaptein Sergio Ramos. Eder Militao var ute med korona, noe som gjorde at Nacho fikk muligheten til å starte i midtforsvaret ved Raphaël Varane. 30-åringen har vært i Real Madrid i hele karrieren, og spilte en glitrende kamp mot Inter der han hadde full kontroll på Romelu Lukaku og Lautaro Martinez. På toppen av det hele bidro han offensivt, da det var han som skaffet straffesparket.

Martin Ødegaard spilte en veldig god halvtime mot Inter. Drammenseren var konstant spillbar, søkte ballen hele tiden og posisjonerte seg bra mellom linjene, noe som hjalp Real Madrid i det oppbyggende spillet. 21-åringen slo pasningen i forkant av straffesparket. Nordmannen er ikke oppvokst i Real Madrid-systemet, men ble en del av Real Madrid Castilla som 16-åring og har 62 kamper for klubbens b-lag.

Lucas Vazquez ble av mange kåret til banens beste spiller på Giuseppe Meazza. Kantspilleren er en av Zidanes mest betrodde menn, og spilte på ny en god kamp. Jobbet knallhardt, var god og trygg i pasningsspillet og noterte seg for en målgivende pasning. 29-åringen har spilt hele 92 kamper for Real Madrid Castilla, og er virkelig en av klubbens egenproduserte spillere.

I Karim Benzemas skadefravær var det Mariano Diaz som fikk sjansen på topp mot Inter. 27-åringen spilte ikke en nevneverdig god kamp og slet med å sette sitt preg på kampen. Spissen var en real goalgetter under Castilla-tiden der han puttet hele 32 mål på 43 kamper.

I tillegg til disse fem, fikk også Rodrygo Goes og Vinicius Junior minutter på banen. Begge de har også spilt for Castilla.

Legg inn en kommentar