Nyheter

Røper hvor og når han legger opp

Toni Kroos la opp på det tyske landslaget denne uken, etter 11 år med landslagsfotball. Noe av begrunnelsen var at han ønsket å fokusere på Real Madrid, og han forteller nå om planene for resten av karrieren. I et intervju med tyske Bild sa Kroos at: «jeg tror året 2023 kan være passende, da er jeg 33 år. Jeg må bestemme meg for om jeg vil forlenge et år eller to med Real Madrid, det er fortsatt åpent for diskusjon, men jeg er helt sikker på at jeg kommer til å legge opp i Real Madrid.»

Videre legger han til at han føler seg lite verdsatt for innsatsen han har lagt ned hos det tyske landslaget gjennom 106 kamper. «Jeg vil ikke anklage noen i Tyskland, fordi mange fans setter pris på meg, men jeg har hatt følelsen av at noen ikke har satt pris på det jeg har gjort i 11 år. I Spania er det annerledes, her har jeg følt meg verdsatt siden den første kampen min for syv år siden.»

Toni Kroos seiler opp som en av de aller største midtbanespillerne i Real Madrids historie, og det er svært gode nyheter for Real Madrid-fansen at han er åpen for å holde på helt til 2025, men at man i det minste vil få se tyskeren strø pasninger i et par år til.

Legg inn en kommentar